zahil مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 286 عنوان گوشی همسر 155 بازدید | 12 پست تو فکر اینم گوشی شوهرمو هک کنم کسی اینکارو کرده و نتیجش؟ 1402/06/01 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sohi_rad عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1858 زندگی که با شک بگذره بهتره کلا از هم بپاشهدو حالت داره۱: یا متوجه میشید خیانت میکنه۲ : مدرکی ک نشون بده خیانت میکنه پیدا نمیکنید اما همچنان مشکوک خواهید بود..زندگی با شک براتون عذاب اور نیست؟ معنی واقعی زندگی مشترک رو میدونید؟ تو همانی که برایم همه ای❤️🫂 همسرم تاج سرم👸🏻 پسرم نگین تاجم💎
zahil مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 286 نکن اینکارو بدتر میشه.بهتر نمیشه خواهر من گوشیشو نمیده دستم ببینم چخبره منم شک کردم بهش باید ببینم چخبره تو گوشیش
zahil مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 286 زندگی که با شک بگذره بهتره کلا از هم بپاشه دو حالت داره ۱: یا متوجه میشید خیانت میکنه ۲ ... خب رفتارش شک برانگیزه وگرنه من کاری ندارم بهش وقتی خونس گوشیش رو سایلنته و اینکه گوشیشو بمن نمیده
mehraban9998 عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2003 گوشیشو نمیده دستم ببینم چخبره منم شک کردم بهش باید ببینم چخبره تو گوشیش وقتی حمومه چک کن نباید طلبکارانه پیش بری که اروم و با سیاست پیش برو و اینکه حساس نشو منم یکی بهم بگه گوشیتو بده چک کنم نمیدم بهش چون هم بر میخوره که بهم اعتماد نداره خودتو بزار جای همسرتولی از من نصیحت اگر ازش چیزی ندیدی و ادم خوبیه الکی شک به دلت ننداز و زندگیت رو خراب نکن
zahil مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 286 زندگی که با شک بگذره بهتره کلا از هم بپاشه دو حالت داره ۱: یا متوجه میشید خیانت میکنه ۲ ... خودش که خیلی از خودش مطمعنه و بمن میگه تو شکاکی ولی خب رفتارش غیرازینه
sohi_rad عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1858 خب رفتارش شک برانگیزه وگرنه من کاری ندارم بهش وقتی خونس گوشیش رو سایلنته و اینکه گوشیشو بمن نمیده اگه بفهمی کاری میکنه چیکار میکنی؟ اگه هک کنی و چیزی نبینی میخوای چیکار کنی؟ تو همانی که برایم همه ای❤️🫂 همسرم تاج سرم👸🏻 پسرم نگین تاجم💎
zahil مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 286 وقتی حمومه چک کن نباید طلبکارانه پیش بری که اروم و با سیاست پیش برو و اینکه حساس نشو منم یکی ... نه چیزی ازش ندیدم وقتی میره حموم گوشیش بیرونه ولی رمز داره منکه رمزشو نمیدونم
zahil مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 286 اگه بفهمی کاری میکنه چیکار میکنی؟ اگه هک کنی و چیزی نبینی میخوای چیکار کنی؟ اگه بفهمم کاری میکنه یه آتو ازش دارم که هرموقع زبون درازی کنه میکوبم توسرش چون خیلی ادعا داره که من آدم خوبیم و اهل اینچیزا نیستم
zahil مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 286 اگه بفهمی کاری میکنه چیکار میکنی؟ اگه هک کنی و چیزی نبینی میخوای چیکار کنی؟ خب اگرم هک کنم چیزی نبینم میفهمم که الکی شک داشتم و حرف شوهرم درسته