2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی که با شک بگذره  بهتره کلا از هم بپاشه

دو حالت داره

۱: یا متوجه میشید خیانت میکنه

۲ : مدرکی ک نشون بده خیانت میکنه‌ پیدا نمیکنید اما همچنان مشکوک خواهید بود..

زندگی با شک براتون عذاب اور نیست؟  معنی واقعی زندگی مشترک رو‌ میدونید؟

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
زندگی که با شک بگذره  بهتره کلا از هم بپاشه دو حالت داره ۱: یا متوجه میشید خیانت میکنه ۲ ...

خب رفتارش شک برانگیزه وگرنه من کاری ندارم بهش وقتی خونس گوشیش رو سایلنته و اینکه گوشیشو بمن نمیده

گوشیشو نمیده دستم ببینم چخبره منم شک کردم بهش باید ببینم چخبره تو گوشیش

وقتی حمومه چک کن نباید طلبکارانه پیش بری که اروم و با سیاست پیش برو 

و اینکه حساس نشو منم یکی بهم بگه گوشیتو بده چک کنم نمیدم بهش چون هم بر میخوره که بهم اعتماد نداره خودتو بزار جای همسرت

ولی از من نصیحت اگر ازش چیزی ندیدی و ادم خوبیه  الکی شک به دلت ننداز و زندگیت رو خراب نکن

زندگی که با شک بگذره  بهتره کلا از هم بپاشه دو حالت داره ۱: یا متوجه میشید خیانت میکنه ۲ ...

خودش که خیلی از خودش مطمعنه و بمن میگه تو شکاکی ولی خب رفتارش غیرازینه

خب رفتارش شک برانگیزه وگرنه من کاری ندارم بهش وقتی خونس گوشیش رو سایلنته و اینکه گوشیشو بمن نمیده

اگه بفهمی کاری میکنه چیکار میکنی؟ 

اگه هک کنی و چیزی نبینی میخوای چیکار کنی؟

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
وقتی حمومه چک کن نباید طلبکارانه پیش بری که اروم و با سیاست پیش برو  و اینکه حساس نشو منم یکی ...

نه چیزی ازش ندیدم وقتی میره حموم گوشیش بیرونه ولی رمز داره منکه رمزشو نمیدونم 

اگه بفهمی کاری میکنه چیکار میکنی؟  اگه هک کنی و چیزی نبینی میخوای چیکار کنی؟

اگه بفهمم کاری میکنه یه آتو ازش دارم که هرموقع زبون درازی کنه میکوبم توسرش چون خیلی ادعا داره که من آدم خوبیم و اهل اینچیزا نیستم