2777
2789
عنوان

سی تی اسکن پسر17ماهم 😭

5489 بازدید | 57 پست

از رو دسته ی مبل افتاد با بالای سرش کوبید زمین بعد حالته پشتک زد رو بینی افتا هم  سرش ضربه خورد هم بینیش و بالای لبش قرمز شد و یکم خون اومد. بیهوشی و تهوع و اینا نداشت 

بردیم بیمارستان سی تی اسکن نوشتن الان اینترنت زده زبونم لال خطر سرطان داره اگه چیزی میدونین که تاثیرش از بدنش بده بگین لطفا

سی تی خوب اومده انشالا؟

نه بابا گوگل چرت و پرت زیادمیگه 

از این بابت اصلا نگران نباش 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیشه انشالله نگران نباش

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

گلم این همه آسیب دیده بچه از سی تی اسکن که کلا یه بار قراره انجام بدی میترسی؟

اگه خدایی نکرده آسیب جدی دیده باشه چجوری میخوای بفهمی

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

ایشالا هیچی نیست 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

سی تی خوب اومده انشالا؟ نه بابا گوگل چرت و پرت زیادمیگه  از این بابت اصلا نگران نباش

تورو خدا جدی میگین. کسی بوده ک سی تی انجام بده بزرگم بشه مشکلی پیش نیاد؟؟