2777
2789

با سفارش گلدوزی و گیره تق تقی  .گروه تو ایتا. میشه ۹ میلیون درآمد داشت آخه https://eitaa.com/joingol22536705925gol12345..

دخترای مامان عاشقتونم ...😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم گلدوزی بلدم یه مقدار چند سال پیش دوره گرفتم 

9تومن‌تو گلدوزی اگه دوره آموزشی ضبط نکنی و نفروشی یعنی باید بدون توقف بدوزید یعنی مثلا روزی 10ساعت بدوزی و روزی چند تا سفارش آماده کنی 

و این در کنار اینکه باید پیج هم بزنی و پیج هم بالا ببری و تبادل کنی و ممبر جمع کنی 

و این درآمد شاید بعد از یک سال محقق بشه اونم اگه کارت خوب باشه 

کار زمانی و پر رحمتیه 

من خودم گلدوزی بلدم یه مقدار چند سال پیش دوره گرفتم  9تومن‌تو گلدوزی اگه دوره آموزشی ضبط نکنی ...

منم همینو میگم  ولی انصافا میدونم که گیره هاش و تسبیح هاش پرطرفداره 

دخترای مامان عاشقتونم ...😘😍
نکه ۹ میلیون مبلغی باشه ها ولی برام با این گروه یه کم غیرقابل باور بود  میگم نکنه منو   ...

کلا تو تبلیغات اینطوره دیگه اینایی که تو اینستا دوره می‌فروشند میگن ماهی 300مبلیون درآمد خواهی داشت ولی خب اون درآمد رو یه عده محدود که خیلی ماهرن و هنر فروش دارن کسب میتونن بکنن

ممکنه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
منم همینو میگم  ولی انصافا میدونم که گیره هاش و تسبیح هاش پرطرفداره

کلا هنر خیلی جذابیه ولی نیازمند صبر و حوصله اش و کسی کارش میگیره که عکاسی خوب بکنه ‌‌‌‌‌‌‌کارتمیز و ظریف باشه ش 

منم خیلی علاقه دارم ولی میخواستم مطمئن شم که حداقل هزینه ای که کردم برمیگرده  اگه اینطوری باشه ...

جذب مشتری برا گل سر خیییلی سخته چون کارهای چینی تو بازار زیاده قیمتشونم کمتره دیگه بماند که جدیدا همه میگن ما کلا گلسر و.کش مو نمیزنیم ولی کلا اگر میدونی برا خودت بازار فروش درست کنی درآمدش خوبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم