2777
2789

انسانی یا باید معلم بشی که تقریبا شدنیه و درامدش کمه یا روانشناس که تازه بعد گرفتن فوق باید دنبال پروانه باشی که آسون نیست اصلا میبینی که این هم….ده سایت مشاوره همش داره تبلیغ میده به بلاگرا اگه مشتریش کافی بود انقدر نمیداد تعرفه ها گرونه فقط یه عده شمال شهری استفاده میکنن حقوق هم باز باید اون آزمون وکالت که شکستن شاخ قوله قبول شی بعد چه تلاشا کنی تا اصلا کسی بشناسه تورو بعنی باید یه وکیل پیدا کنی بچسبی بهش اونم برا هرکسی شاید نشه و کلا پرررو باشی در گرفتن حق مردم حسابداری هم خوبه ولی ساعت کاراش برا یه خانوم خیلی زیاده اکثرا تا ۶-۷عصر هستن و مار سنگینیه 

گرافیک فکر کنم زمینه ها کاریش رو بدونی بهتر باشه

انسانی یا باید معلم بشی که تقریبا شدنیه و درامدش کمه یا روانشناس که تازه بعد گرفتن فوق باید دنبال پر ...

خب برای یک دختر درامد دبیری کافی نیس؟ ادامه بدی بعد ها استاد بشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برای یک دختر درامد دبیری کافی نیس؟ ادامه بدی بعد ها استاد بشی  

چرا استاد بشی در ادامه اکه هیعت علمی بشی  معلمی هم اگه وضع مالی پدر یا همسر نسبتا خوب باشه چرا برا یه خانوم خوبه که نخواد خرجی جز برا خودش کنه در حد تو جیب و یه کم طلا ریز خریدن اوکیه ولی بخوای خونه ماشین بخری به تنها به آرزوهای خاص برسی نه البته من خودم موافق معلمی هستم خوبه با شرایطی که گفتم هیعت علمی که عالیه

چرا استاد بشی در ادامه اکه هیعت علمی بشی  اگه وضع مالی پدر یا همسر نسبتا خوب باشه چرا برا یه خا ...

اگه جای من بودی و برای انسانی هم ذهن خوبی داشتی میرفتی گرافیک یا انسانی خانوادم میگن گرافیک 

اگه جای من بودی و برای انسانی هم ذهن خوبی داشتی میرفتی گرافیک یا انسانی خانوادم میگن گرافیک 

گرافیک 

انسانی راه درازی در پیشه به اونایی که گفتی برسی منظور روانشناس وکیل یا هیعت علمیه ولی گرافیک هنره خوب اگه استعداد هنری داشته باشی با لیسانسم تو شرکت های طراحی تبلیغاتی اینا جات هست  یا شاید یه زمان کاری واسه خودت راه انداختی ولی استعداد خیلی مهمه باید تو گرافیک خلاق باشی که بتونی پیشرفت کنی دست و قلمی در هنروری داشته باشی

گرافیک  انسانی راه درازی در پیشه به اونایی که گفتی برسی منظور روانشناس وکیل یا هیعت علمیه ولی ...

خب متاسفانه ندارم یعنی اصلا علاقم ندارم واگر برم گرافیک به خاطر پدرم و درامدش میرم واگرنه درسو بیشتر دوس دارم

من‌خودم بین انسانی و رشته های فنی حرفه ای مونده بودم چون مدرسه خوبه فنی نزدیک نبود رفتم انسانی الان میدونی برگردم عقب چی میخونم؟طراحی دوخت چون به زمان و سنه من هرکی خوند الان مزون زده 

من‌خودم بین انسانی و رشته های فنی حرفه ای مونده بودم چون مدرسه خوبه فنی نزدیک نبود رفتم انسانی الان ...

من ملدلم ۲۰ شد امسال اصلا دوست ندارم طراحی دوخت بخونم 

من ملدلم ۲۰ شد امسال اصلا دوست ندارم طراحی دوخت بخونم 

نه گفتی علاقه نداری بهتره بری دنبال علاقت من گفتم هنر رو علاقه داشتم پیش نیومد برم و اگه میرفتم موفق تر بودم البته دوخت علاقه نداشتم 

ولی وقتی علاقه نداری موفق نمیشی توش