2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساستو بهش گفتی؟ اصلا احساسات رو متوجه میشه؟ احساساتت مهم هست براش؟ 

یعنی نمیدونه از حرفش ناراحت شدم واقعا

نمیدونم وافعا

هرچی میگم من زودرنجم زود ناراحت میشم ناراحتم نکن و اینا ولی نمیدونم 

ولی میگ خیلی دوست دارم ولی اینکارارم میکنه البته باعثش تاپیک قبلی هس😔😔

یعنی نمیدونه از حرفش ناراحت شدم واقعا نمیدونم وافعا هرچی میگم من زودرنجم زود ناراحت میشم ناراحتم ن ...

ببین قهر و جدایی چند بار موثره. سعی کن از احساسات و انتظاراتت واضح حرف بزنی. حرف شوهرت تو تاپیک قبلی خیلی بد بود. انگار حد و مرزی تو کلام ندارن و یه نمه آزارگری هم دارن. شما بهتر میدونی. 

اصلا اون چرا درباره نی نی سایت باید چیزی بدونه 

راستش من گفتم بهش ک یکاری ک امروز کردی اشتباه بود ببین همه هم حرف منو دارن میزنن بعد گفت بزار منم ی نظر بنویسم من نزاشتم و رسیدیم ب اینجا

ببین قهر و جدایی چند بار موثره. سعی کن از احساسات و انتظاراتت واضح حرف بزنی. حرف شوهرت تو تاپیک قبلی ...

نمیدونم چیکار کنم دیگ واقعا خجالت میکشم بگم این حرفو نزن و ...ناراحت میشم فک میکنه ک خیلی ضعیفم من خودمو حیلی قوی جلوش نشون میدم اخه