2777
2789
منم مادرشوهر عوضیم آنقدر بهم تیکه انداخت حتی تهمت زد غیرمستقیم قطع رابطه کردم،بعد الان از راه دور دو ...

خیلی حواست بهشون باشه دو ساله دیگه نزاشتم پدر و مادرش تو زندگیم سرک بکشن کارایی کی کنم که اونا خوششون نمیادمن چیزی که هستم باشم نه چیزی که اونا برام تعیین می کنن،شوهر منم خیلی بچه ننه بود کمتر شد ولی ذاتش همونه از دور مراقبش هستم 

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔
خیلی حواست بهشون باشه دو ساله دیگه نزاشتم پدر و مادرش تو زندگیم سرک بکشن کارایی کی کنم که اونا خوششو ...

خب شوهرتون تنها میره خونشون؟من اوایل شوهرم رابطش با من تغییر نمی‌کرد، یه مدت احساس میکنم اونارو ندید ناراحت یکم با منم سرسنگین، ننه عوضیش همه تمرکزش گذاشته ک زندگیم بریز ب هم، جاریمم این وسط خوشحال دشمن شادی میکنه، موندم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حواست بهشون باشه دو ساله دیگه نزاشتم پدر و مادرش تو زندگیم سرک بکشن کارایی کی کنم که اونا خوششو ...

آخه قطع رابطه هستیم، ولی نمیدونم شوهرم باهاشون حرف میزنه خودشو ناراحت میگیره یا چی، واسه همین همش تیکه میندازن از دور ک شما خوشبخت نیستید دیگه خوشحال نیستید، نمیدونم چیکار کنم، 

خب شوهرتون تنها میره خونشون؟من اوایل شوهرم رابطش با من تغییر نمی‌کرد، یه مدت احساس میکنم اونارو ندید ...

اوایل یعنی تو این دوسال هر کی خودش تنهایی می‌رفت خونه مامانش اون جدا منم جدا چون خیلی دعوا داشتیم چند ماه با تصمیم من کردم ماهی یک بار با هم بریم به هر دو خانواده سر بزنیم چون اینطوری مجبوره کمتر خونه مامانش بره و اونا هم وقت پر کردنشو ندارن بیشتر پدرش پرش می کنه مامانش هم از شوهرش حمایت می کنم هر دو سر و ته یه کرباسن باورت نمیشه باباش می‌رفت شماره تلفن خالمو پیدا میکرد زنگ میزد فلانی اینجوریه و اونجوریه از من بد می‌گفت حالا هم میدونستن مشکل چیه می‌رفت زنگ میزد ابروی منو ببره خدا یکی انداخت تو کاسه اش که دخترش طلاق گرفته بیش نیست این اگه زندگی پسرشو دوست داشته از اول زندگیمون باعث اختلاف های ما نبود معلومه براش اهمیتی نداره.

آخه قطع رابطه هستیم، ولی نمیدونم شوهرم باهاشون حرف میزنه خودشو ناراحت میگیره یا چی، واسه همین همش تی ...

کاری نکن فقط شاد زندگی کن حتی اگه داخل زندگی زناشویی اختلاف داری به بیرون درز نکنه که دشمن متوجه بشه دشمن شاد نکن این لحظه ها رو تجربه کردم برادرشوهر اشغال می گفت زنتو بگیر بزنش،جاری هم همین حرف رو میزد الان به خودم میرسم طلاخریدم میندازن دستم هر جا میرم شیک میکردم کم نمیارم می‌خوام خوشحال بودن من زخمی بشه به دل دشمنام

اوایل یعنی تو این دوسال هر کی خودش تنهایی می‌رفت خونه مامانش اون جدا منم جدا چون خیلی دعوا داشتیم چن ...

آره میدونم چی میگی،خانواده شوهر منم همین،حتی بدتر،هربار میرفتم تیکه مینداخت و تهمتم زد بهم غیرمستقیم دیدم دیگه نمیتونم ریختشونو ببینم قطع رابطه کردم،الان شدن بلای جونم از راه دور اذیت میکنن ک پسرمو زندانی کردی شما خوشبخت نیستید، موندم چیکار کنم، اگه اشتیم کنم باهاشون میترسم یه تهمت بزرگتر بهم بزنه

کاری نکن فقط شاد زندگی کن حتی اگه داخل زندگی زناشویی اختلاف داری به بیرون درز نکنه که دشمن متوجه بشه ...

آخه فعلا ک قطع رابطم نمیبیننم،ول ننش میدونه پسرش بچه ننه هست، واسه همین حدس میزنه الان زندگیمون ریخته بهم ناراحتیم، پیش خودش میگه پسرم مارو زیاد نمیبینه حتما حالش بد سر زنش میاره، یا شوهرم تلفنی ک حرف میزنه باهاشون دیدم زیاد خوشحال حرف نمیزنه باهاشون، یا کار خواسی نمیکنه، واسه همین اونا میگن خوشبخت نیستین خوشحالن، چیکار کنم؟ شما شوهرت میدونست حق باشما هست؟ 

آخه فعلا ک قطع رابطم نمیبیننم،ول ننش میدونه پسرش بچه ننه هست، واسه همین حدس میزنه الان زندگیمون ریخت ...

نه شوهرم حق به من نداد اما یاد گرفته زندگی کنه تو خیلی چیزا با هم اختلاف داریم اون از خانواده خشک مذهب من از خانواده معمولی و آزاد،ماهی یک بار خانواده اش رو میبینن گاهی تلفنی هم حرف میزنن اوایل بچه رو اونجا نمی‌کردم و خودمم نمی‌رفتم لج میکرد و حرصش می گرفت اما از وقتی خودمون با هم میریم کاری ندارن ،راستس اصلا قصد نداشتم خونشون برم هنوزم ازشون متنفرم اونا هم از من خوششون نمیاد،خاله ام باهام حرف زد گفت ماهی یک بار رو اونجا برو بخاطر بچه و شوهرت منم قبول کردم قبل از اون خیلی اتفاقا افتاده بود که باعث شد تو زندگی شخصیم دخالت نکنن عصبانی بشم همه رو به فحش میبینم جلوی مادرشوهر و پدرشوهر به جاری و بقیه فحش دادم که حقشون بود بخاطر کارایی که با هم کردن،منم ماهی یک بار میبرم که دهن شوهرمو رو بخاطر مسائل حاشیه ای ببندم اما به خودش هم گفت کسی حق ندارد بهم بی احترامی کنه خودت هم باید اونجا بهم احترام بزاری و نشون بدی .

آره میدونم چی میگی،خانواده شوهر منم همین،حتی بدتر،هربار میرفتم تیکه مینداخت و تهمتم زد بهم غیرمستقیم ...

بنظرم خیلی جدی با هم حرف بزنین بهش بگو اگه قراره ماهی یک بار اونجا بری باید بهت احترام بزاری هیچ بی احترامی از بقیه نبینی وگرنه نمیری.

نه شوهرم حق به من نداد اما یاد گرفته زندگی کنه تو خیلی چیزا با هم اختلاف داریم اون از خانواده خشک مذ ...

خب حالا میرید اونجا دیگه کسی بی احترامی نمیکنه؟ آدم شدن؟ من میدونم ب شوهرمم بگم از فردا میام خونتون ولی کسی حق نداره بی احترامی کنه، ولی باز میکنن اونا، عادتش ن هست توهین تیکه مسخره تهمتم اضاف شد

بنظرم خیلی جدی با هم حرف بزنین بهش بگو اگه قراره ماهی یک بار اونجا بری باید بهت احترام بزاری هیچ بی ...

آخه یادم آخرین بار ک رفتم خونشون قبلش بهش گفت بودم بریم خونتون ولی اگه بی احترامی کردن دیگه نمیام،که کردن دوباره بدترم کردن، کوتاه نمیان اصلا، فقط دوست دارن بی احترامی کنن بهت

خب حالا میرید اونجا دیگه کسی بی احترامی نمیکنه؟ آدم شدن؟ من میدونم ب شوهرمم بگم از فردا میام خونتون ...

نه جراتشو ندارن که بی احترامی کنن چون پای خانواده خودمم وسط کشیده شد جر و بحث و دعوای حسابی افتاده بود تو زندگیم منم لج کرده بودم یادمه بابام به پدر شوهرم گفت واسه چی دخترت تو کارای دختر من دخالت می کنه،پدرشوهذم گفت دخالت نمیکنه فقط نصیحت می کنه و راهنمایی می کنه بابام بهش گفت حق ندارد همون راهنمایی رو هم بکنه باعث دعوا و دخالت میشه از خواه شوهرم کتک خوردم از برادرشوهرم تهمت شنیدم شوهرم اصلا پشتم نبودم به تلافی کاراشون یه دعوا راه انداختم هر چی لیاقتشون بود بارشون کردم.

آخه یادم آخرین بار ک رفتم خونشون قبلش بهش گفت بودم بریم خونتون ولی اگه بی احترامی کردن دیگه نمیام،که ...

پس اگه میبینن بدتر میشه شرایط نرو اجباری نیست آرامش خودت مهم تره.