2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر نیستیم اما رفت و امد هم نداریم

همسرم خیلی ازشون ضربه خورد و ترجیح داد کنار بزارشون

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

منننننننن فقط ماهی یک بار خونه مادرشوهر میرم اونم زمانی که کسی نباشه فقط دختر عفریته اش اونجاست که مجبورم تحملش کنم با مادرشوهر و پدرشوهر در حد سلام و خداحافظ هستیم با برادرشوهرت و جاری که کلا کاری به کار هم نداریم.

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔

من ب ی دلایلی با خانواده ی همسرم ینی پدر شوهرم اینا قطع ارتباط کردم رابطم باهاشون خیلی خوب بود اما سر ی موضوعی دیگه اصلا خونشون نمیرم و اوناهم نمیان.... شوهرمن کلا نمیره اونجا  دروغ نگم دلم براشون تنگ میشه چیکار کنم ؟ میخام بیخیال باشم ولی نمیشه 

منننننننن فقط ماهی یک بار خونه مادرشوهر میرم اونم زمانی که کسی نباشه فقط دختر عفریته اش اونجاست که م ...

من الان همون ماهی یبارم نمیرم دعوامون خیلی بد بود جوری ک دیگه اصلا نمیخایم ببینیم همووو ولی من جاری ندارم خوههرشوهرامم مجردن...

من الان همون ماهی یبارم نمیرم دعوامون خیلی بد بود جوری ک دیگه اصلا نمیخایم ببینیم همووو ولی من جاری ...

منم دعوای حسابی راه انداختم به تلافی کارایی که باهام کرد حقشون بود هیچ وقت هم پشیمون نیستم ضربه بدی به قلبم زدن هیچ وقت هم نمیبخشمشون برن گمشن .

من الان همون ماهی یبارم نمیرم دعوامون خیلی بد بود جوری ک دیگه اصلا نمیخایم ببینیم همووو ولی من جاری ...

خوشبختانه جاری عوضی نداری ،جاری ها هموشون سواستفاده گرن چیزی نیاز داشته باشند بهت میگن کارشون که تموم شد راحت کنار میزارنت.

منم دعوای حسابی راه انداختم به تلافی کارایی که باهام کرد حقشون بود هیچ وقت هم پشیمون نیستم ضربه بدی ...

ولی من تو دعوامون خودمون مقصر بودیم والان نمیشه هیچ جوره برگردم بهشون... دلم براشون تنگ میشه رابطمون خوب بود باهم ولی با همه ی دلتنگیام لگه جایی ببینمشون سلامی نمیدم بهشون🙁 چون تنهام و کسیو ندارم همیشه میرفتم پیششون ولی الان دیگه اصلا نمیرم اونجا...

خوشبختانه جاری عوضی نداری ،جاری ها هموشون سواستفاده گرن چیزی نیاز داشته باشند بهت میگن کارشون که تمو ...

اره میدونم هر جا دیدم تو خانواده ها جاری ها دعوا راه میندازن اصلا نباید باهاشون دردودل کرد و صمیمی شد

ولی من تو دعوامون خودمون مقصر بودیم والان نمیشه هیچ جوره برگردم بهشون... دلم براشون تنگ میشه رابطمون ...

منم خودمو مقصر میدم که چرا طرف بهم میگه سلام فکر می کنم آدم خوبیه تا آخر می‌خوام باهاش ارتباط صمیمانه داشته باشم احمق بودم من دلم تنگ نمیشه بیشتر به حال حرفی که بهم زدن منتظرم یه روزی به زندگی خودشون برگرده .

منم خودمو مقصر میدم که چرا طرف بهم میگه سلام فکر می کنم آدم خوبیه تا آخر می‌خوام باهاش ارتباط صمیمان ...

امیدوارم هرکی دلتو شکونده تاوانشو بده و میده مطمئن باش🙂

منم دعوای حسابی راه انداختم به تلافی کارایی که باهام کرد حقشون بود هیچ وقت هم پشیمون نیستم ضربه بدی ...

منم مادرشوهر عوضیم آنقدر بهم تیکه انداخت حتی تهمت زد غیرمستقیم قطع رابطه کردم،بعد الان از راه دور دوست دارن اذیتم کنن،همش میگن شما با شوهرت باهم خوب نیستین دیگه خوشبخت نیستین، یا شوهرت زندانی کردی، اوایلم اوکی بود رابطم با شوهرم الان احساس میکنم کمی بهانه گیر شد دوست داره بره خونه ننش، ولی نمیره زیاد، هرچی میگم برو میگه زن گرفتم ک با اون برم، احتمال میدم ننش اینا گفته باشن تنها نیا، نمیدونم، کثافتا دست ب یکی کردن زندگیم بریزن بهم