2821
2789
عنوان

ازدواج کراش

173 بازدید | 11 پست

چه حس بدی همکاراتون که کراشتون بوده ازدواج کنه و بدون اینکه ازش بپرسی در مورد مراسم ازدواجش در آینده براتون تعریف کنم چقد آدم حالش بد میشه کاش هیچوقت جذبش نشده بودم که حالا راحت در مورد زنش و عشقش حرف بزنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببشیدا واسم سوال شد میگم ینی شما روی اون کراش بودین اون خودش مگه خبرنداش؟ ک الان میخواد از عروسیش ...

من علاقه داشتم بهش مطمنا پسرا هم حدس میزنم که دختره بهشون علاقمنده چونکه زمانی که رفته بود خواستگاری بعدش یه پیام که اسم دختره توش بود رو واسم فرستاد بعد نوشت اشتباه فرستادم در صورتی که من فهمیدم به عمد فرستاده که به من اطلاع بده ازدواج کرده حالا اینا هیچ بگو مگه مرض داری جلو من در مورد ازدواجت حرف میزنی من که فهمیدم ازدواج کرده هیچ وقت ازش سوال نپرسیدم دیگه

من علاقه داشتم بهش مطمنا پسرا هم حدس میزنم که دختره بهشون علاقمنده چونکه زمانی که رفته بود خواستگاری ...

خب منم تو همین هنگمممممممم

اگه خرگوشم باشه میفهمه ک دختره روش کراش زده خوووو

حالا یا اون نفهمیده ک بعیده

پس اگه فهمیده دیگه تعریف کردنش از عروسیش واسه شما چه معنی داره؟

بااینکه خودم پسرم ولی این حیوونو نمیفهمم🙄

خب منم تو همین هنگمممممممم اگه خرگوشم باشه میفهمه ک دختره روش کراش زده خوووو حالا یا اون نفهمیده ک ...

مثلا میگه تلویزیون خریدم یخچال گرفتم یا میگه جشن می‌خوام بگیرم بعد از ماه صفر دلش سنگه مطمنم میدونست من دوسش داشتم ولی راحت در مورد ازدواجش حرف میزنم اگر بهش بگم عکس خانما رو نشونم بده نشون میده ولی من به خاطر اینکه دوسش داشتم دلم نمیشه در مورد زن و ازدواجش حرف بزنم

مثلا میگه تلویزیون خریدم یخچال گرفتم یا میگه جشن می‌خوام بگیرم بعد از ماه صفر دلش سنگه مطمنم میدونست ...

خب شماالان میگی دوسش داشتی

پس چرااون حرفی از این دوس داشتنو اینا نمیزنه

عجیبع

میگم وقتی داره تعریف میکنه از ازدواجش،اصن نمیگه ک مثلا کاش ازدواج نمیکردم

یااینکه زود نصمیم ب ازدواج گرفتمو

چ میدونم ینی نارضایتی تو حرفاش نیس؟

[QUOTE=306889643]خب شماالان میگی دوسش داشتی پس چرااون حرفی از این دوس داشتنو اینا نمیزنه عجیبع میگم وقتی داره تعری ...[/QUاون منو دوست نداشته کراش من بوده نه کلی راضیه و برنامه عروسی چیده 

[QUOTE=306889643]خب شماالان میگی دوسش داشتی پس چرااون حرفی از این دوس داشتنو اینا نمیزنه عجیبع میگم ...

اووهوم

خب به درک ک دوس نداشته

الان شماباهم همکارین؟

ینی هرروز همو میبینین؟

هنوز همکاریم شاید در آینده جابجا بشم البته کم میبینمش

ببخشیدا سایت خرابع

من دیر دیدم جوابتونو

ب نظرم جابجا بشین بهتره چون اون قصد داره همیشه بیادو واستون تعریف کنه

البته اینم واسم جالبه ها شما بااین ک دوسش داشتین ولی از اون دخترایی نیستین ک تاپیک جنجالی بزنینو 

غصه بخورینا

الان بقیه بودن تاپیک خیانتو یا عشقم دلمو شکستو ازاینا میزدن