چه حس بدی همکاراتون که کراشتون بوده ازدواج کنه و بدون اینکه ازش بپرسی در مورد مراسم ازدواجش در آینده براتون تعریف کنم چقد آدم حالش بد میشه کاش هیچوقت جذبش نشده بودم که حالا راحت در مورد زنش و عشقش حرف بزنه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ببشیدا واسم سوال شد میگم ینی شما روی اون کراش بودین اون خودش مگه خبرنداش؟ ک الان میخواد از عروسیش ...
من علاقه داشتم بهش مطمنا پسرا هم حدس میزنم که دختره بهشون علاقمنده چونکه زمانی که رفته بود خواستگاری بعدش یه پیام که اسم دختره توش بود رو واسم فرستاد بعد نوشت اشتباه فرستادم در صورتی که من فهمیدم به عمد فرستاده که به من اطلاع بده ازدواج کرده حالا اینا هیچ بگو مگه مرض داری جلو من در مورد ازدواجت حرف میزنی من که فهمیدم ازدواج کرده هیچ وقت ازش سوال نپرسیدم دیگه
خب منم تو همین هنگمممممممم اگه خرگوشم باشه میفهمه ک دختره روش کراش زده خوووو حالا یا اون نفهمیده ک ...
مثلا میگه تلویزیون خریدم یخچال گرفتم یا میگه جشن میخوام بگیرم بعد از ماه صفر دلش سنگه مطمنم میدونست من دوسش داشتم ولی راحت در مورد ازدواجش حرف میزنم اگر بهش بگم عکس خانما رو نشونم بده نشون میده ولی من به خاطر اینکه دوسش داشتم دلم نمیشه در مورد زن و ازدواجش حرف بزنم
[QUOTE=306889643]خب شماالان میگی دوسش داشتی پس چرااون حرفی از این دوس داشتنو اینا نمیزنه عجیبع میگم وقتی داره تعری ...[/QUاون منو دوست نداشته کراش من بوده نه کلی راضیه و برنامه عروسی چیده