2777
2789
عنوان

کدوم رشته های مهندسی برای مهاجرت بهتره و راحت تر میشه رفت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3884 بازدید | 25 پست
ببین برق رو باید عاشقانه دوست داشته باشی عاشق ریاضی و فیزیک باشی و خیلی خیلی درسخون باشی کلا برق رو ...

مرسی عزیزم😊 من عاشق ریاضی هستم و همه رشته هاشو دوست دارم 😂 الان خیلی گیر کردم به نظرت دانشگاه صنعتی اصفهان خوبه؟ خوارزمی چطور؟ اطلاعی دارین؟

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛
رتبه ات چنده

اصلا قابل گفتن نیست، یعنی شاید برا بقیه خوب باشه ولی من خیلی بیش از این تلاش کردمممم

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستان من که مهندس عمران بود خیلی به سختی تونست بره آلمان فکر کنم رشته پتروشیمی و صنایع وابست ...

باید برا فوق شیمی بخونم که بتونم پترو شیمی قبول شم

مرسی عزیزم😊 من عاشق ریاضی هستم و همه رشته هاشو دوست دارم 😂 الان خیلی گیر کردم به نظرت دانشگاه صنعت ...

ببین جفتشون دانشگاههای خوبین اما به رشتت بستگی داره و اینکه بخوای کجا زندگی کنی الان صنعتی اصفهان رنک ۵ دانشگاههای ایرانه ولی هر دانشگاهی رو میخوای رنکش رو ببینی تو سایت webometrics سرچ کن ببین

رشته با رشته هم فرق داره البته بیشتر تو ارشد اما کلا غول های دانشگاههای ایران تو رشته های فنی مهندسی به ترتیب اینا هستن که میگم

شریف تهران علم و صنعت امیرکبیر صنعتی اصفهان خواجه نصیر خوارزمی فردوسی و چندجا دیگه

اما بهترینا همینا هستن

موفق باشی عزیزم ❤️

ودف بابا مگه چنده حدودی بگو بگم کجا قبولی

سال دیگه ایشالا 😞 الان من شریف می‌خوام باید این رتبه باید برم اصفهان یا خوارزمی البته محدود رشته ها دیگه فکر کنم فهمیدن چند شدم، باید محدوده اون رشته های که چندان جالب نیست انتخاب کنم 

ببین جفتشون دانشگاههای خوبین اما به رشتت بستگی داره و اینکه بخوای کجا زندگی کنی الان صنعتی اصفهان رن ...

مرسی❤️❤️

سال دیگه ایشالا 😞 الان من شریف می‌خوام باید این رتبه باید برم اصفهان یا خوارزمی البته محدود رشته ها ...

ببین اینقدر رو شریف تمرکز نکن اگر دانشگاههای خوب دیگه از اونایی که گفتم قبولی عمرت رو هدر نده تو میتونی همون جایی اپلای کنی که بچه های شریف میرن به شرطی که رشته درست و مورد علاقت بری و بخونی قشنگ

من خودم عاشق شریف بودم اما بهت بگم بار علمی این دانشکاهها که گفتم کمتر از شریف نیست و شریف فقط میتونم بگم برقش فوق العاده هست وگرنه بقیه رشته ها این ۶-۷ تا دانشگاه شبیه هم هستن و موقع مهاجرت نمرات و رزومه و مهارت هات خیلی مهمه

شریف زمان ما شریف بود اونم واسه بچه هایی که میخواستن برن ام ای تی و دانشگاههای برتر امریکا

سعی کن هر دانشگاهی میری سه نفر اول فارغ التحصیل شی همه جا قبولت میکنن

ببین اینقدر رو شریف تمرکز نکن اگر دانشگاههای خوب دیگه از اونایی که گفتم قبولی عمرت رو هدر نده تو میت ...

معلم فیزیکمون می‌گفت شریف میشه راحت تر مهاجرت کرد راحتتر تو ایران سر کار رفت چون تو مهندسی ها اول تو کشور 

خیلی زحمت کشیدم میترسم