2777
2789
عنوان

نادعلی

181 بازدید | 12 پست

دوستان لطفا مسخره نکنید و کسی که اعتقاد داره جواب بده این دعای نادعلی که قبل از خواب میخونی هفت بار نیت میکنی خدا عاقبت کارو تو خواب بهت نشون بده واقعیته؟من مامانم میخونه برام میبینه ولییییی درسته؟کی امتحان کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه خواب دیدن نشنیدم .. اما از خوندن ۷ بار نادعلی پشت سرهم حاجت گرفتم .. حاجتمم این بود با عشقم که ...

من مامانم چندین بار خونده قشنگ خواب دیده قشنگ!حتی زمانم بهش دادن ولی نمیدونم راسته یا نه میترسم خدا سر کارم گذاشته باشه چون ارامبخشم میخوره اصلا فرصت نداره به چیزی فکر کنه و میخوابه

عزیزم.. بعضی خابا واقعین بهش میگن رویای صادقه

مامان منم مریضه خیلیم پاکه از بس درد کشیده و زجر کشیده واقعااااا میبینه مثلا یه خواستگاری برام اومده بود به یه مرحله ای رسید گفتم مامان بخون ببین این شوهرمه یا نه بهمم الکی گفت ندیدم!بعد از تموم شدن بهم گفت من خواب دیده بودم تمام دندونام ریخته!ریختن دندون غمه چون بعدش من خیلی حالم بد بودو مامانمم خب از ناراحتی من ناراحت بود نمیدونم اصلا