2777
2789

راستش من به دلیل وسواس فکری که دارم برام کنترل افکارم خیلی سخته ، ( اونایی که این وسواسی دارن می‌تونن درک کنن چه عذابیه   )

به خاطر همینم هر موقع می‌خواد بره بیرون همش نگرانم نکن اتفاقی براش بیفته واسه همینم هرجا میره همش بهش میگم مواظب خودت باش و زود برگرد 

و وقتی میاد خونه بعضی وقتا می پرسم کجا بودی و کی رسیدی 

اما همیشه نه 

مثلاً الان گفتش که میرم بیرون ازش نپرسیدم کجا میری ولی گفتم دیگه وقت مواظب خودت باش ...

دوست ندارم حس کنه که بچه است اما خوب نگران میشم دست خودم نیست   

بگما خودشم مثل منه هرجا میرم میگه مواظب خودت باش و همش مثلاً می‌پرسه رسیدی چی شد چی نشد و خب من مشکلی با این اخلاقش ندارم

اونم تا حالا مشکلی نداشته و گاهی خودش میگه که کجا میره ، گاهی هم نه ...

گاهی حس میکنم خوشش نمیاد بپرسی گاهی ام نه 

چون میدونه وسواس دارم 

یه مدت عادتش داده بودم هرجا می‌رفت می‌گفت ولی بعد دیگه نپرسیدم اونم زیاد  نگفت ...

اینم بگم پسری که همش با رفیق هاش بیرون بره و تا دیر وقت بیرون باشه نیست 

اکثرا با خانواده بیرون یا مهمونی میره

حالا بنظر شما با این وجود مشکل از منه و نباید بدونم کجا میره و بپرسم ازش ؟

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

من برعکس تو

انقد ازش نمیپرسم کجایی چیکار میکنی میگه من برات مهم نیستم ادم حسابم نمیکنی

منم دست خودم نیس احساس میکنم با سوال زیادی غرورم میره زیرسوال

من میتونم دوست خوب تو باشم:)

یکی ب من بگه کجا میری میای واقعن تحمل نمیکنم 

بستگی ب آدمش داره..

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد که سوال بپرسی حس بازجو بودن رو بهش میدی حتی اگه صادق باشه شروع میکنه به کتمان کرد چیزی 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نمیدونم عزیزم تا چه حد رفتار شما منطقی و درست هست یا نه، اما به مشاور مراجعه کنید تا رفتار سمی در مقابل فرزندتون نداشته باشید، مثلا مادر من بخاطر حساسیت و نگرانی بیش از حدش همیشه من تو خونه اسیر و زندانی بودم و حق نداشتم با دوستام یا مستقل جایی برم و روزای خوبم رفت

من برعکس تو انقد ازش نمیپرسم کجایی چیکار میکنی میگه من برات مهم نیستم ادم حسابم نمیکنی منم دست خود ...

میدونی اون از سر نگرانی می پرسه من از سر وسواس 

به جور هردو دست خودمون نیست ...

اما خب دوس ندارم فک کنه کنترول و می‌دونم نگمم فک می کنه مهم نیست ! اصن نمی دونم واقعا  

میدونی اون از سر نگرانی می پرسه من از سر وسواس  به جور هردو دست خودمون نیست ... اما خب دوس ند ...

غیر مستقیم بپرس

مثلا شب پشت تلفن ب خنده بگو بهههه سلاممم چه خبر

چیکارا کردی کجاها بودی

خنده خنده بپرس 

من میتونم دوست خوب تو باشم:)
نمیدونم عزیزم تا چه حد رفتار شما منطقی و درست هست یا نه، اما به مشاور مراجعه کنید تا رفتار سمی در مق ...

میدونی یه بخشش وسواس منه که می‌دونم باید درمان بشه اما خب دوست ندارمم فک کنه کنترول 

البته که روی خیلی چیزا حساسم ...

اما درکل دارم سعی میکنم نپرسم زیاد اما می‌دونی سخته 

مثلا میره بیروت هزار تا فکر میکنم تا برگرده

اما بهش میگم هر وقت دوست داشتی برو بیرون مشکلی نیست اما خب ذهنم همش اذیت میشه :)

بچه نداریم عزیزم هنوز ازدواج نکردیم دوستیم 

زیاد که سوال بپرسی حس بازجو بودن رو بهش میدی حتی اگه صادق باشه شروع میکنه به کتمان کرد چیزی 

نه چون زیاد بیرون نمیره منم زیاد نمی پرسم 

بیرون بره ام زیاد چیزی نمیگه چون می‌دونه اگه بگه ذهن من درگیر میشه که نکنه اتفاقی بیوفته براش ... ( بخاطر وسواسم )

و خب منم بدونم زباد نمی پرسم ازش ....

منم عین توام ،این قدر کنترلش کردم که خودم دارم خسته میشم حالا اگه دانسگاه راه دور قبول بشه من چه کا ...

وای وای چقدر تو منی 

منم دردم همین دقیقا اگه راه دور قبول شه چی