2777
2789

از قبل ریزش داشتم بخاطر رنگ موهام سوخت کش میاد توحموم

بعد ی مدت رژیم شروع کردم اوایل زیاد بود اما دوباره مثل قبل شد 

اما وقتی فرق میگیرم میبینم چندردیف موهام خالی شده پوستم قشنگ معلومه😔😔😔

میخوام کوتاه پسرونه کنم از نو جون بگیرن بنظرتون دوباره اونایی ک ریختن در میان؟؟

مدل کوتاه دارین ؟؟

خیلی ناراحتم هرسری میخوام موهامو بلند کنم مشکل پیش میاد الان تا گودی کمرمه احساس میکنم کوتاه کنم ی چیزی از وجودم کنده میشه

عزیزم انشالله که درمیاد موهاتو از جایی که رنگ نداره کوتاه کن خیلیم بهش برس انواع ماسک و روغن و بزن بلندم که شد تا یه مدت حواست باشه

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهاتو کوتاه کن و مکمل بخور و تونیک هیرفرند بزن با ی شامپوی خوب

سال دیگ دوباره بلند میشه نگران نباش

مهم اینه جون داشته باشن 

دیگ هم رنگ نکن 

داخل حمام ماسک مو بزن وبیرون کرم و سرم اینا

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
عزیزم انشالله که درمیاد موهاتو از جایی که رنگ نداره کوتاه کن خیلیم بهش برس انواع ماسک و روغن و بزن ب ...

یعنی ممکنه در نیاد همش ۲۳ سالمه😔😔😔

آره همین کارو میکنم شنبه نوبت گرفتم کوتاه کنم

یعنی ممکنه در نیاد همش ۲۳ سالمه😔😔😔 آره همین کارو میکنم شنبه نوبت گرفتم کوتاه کنم

نه عزیزم اگه مشکل ریشه نداشته باشه درمیاد

فقط سرعتش میخوای بیشتر بشه من شنیدم سبزی تره خوبه

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
اونایی ک ریخته در میاد یعنی چشم قصدمم همینه ایندفعه قشنگ بهشون برشم

احتمال زیاد بله در میاد قشنگم❤ رسیدگی کن و صبر داشته باش

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★