2777
2789
عنوان

میخوایی بدونی باطنت چه شکلیه؟؟

162 بازدید | 6 پست

🎙 #عارفانه

✍آیت الله حسن زاده آملی :

میخواهم بدانم در باطن به چه صورتی هستم. آیا این امر ممکن است؟

پاسخ : بله. هر انسانی میتواند باطن برزخی خویش را تشخیص دهد و بفهمد در باطن به چه صورتی میباشد. اگر آدمى میخورد و میخوابد و شهوت به كار میبرد "بهيمه" (چهار پایان غیر درنده) است. و اگر علاوه بر اين سه امر، ضرر و آسيب و آزار به خلق خدا دارد "سبع" (حیوانات شرور و درنده ) است.

و اگر میخورد و میخوابد و شهوت به كار میبرد و حيله و مكر و تزوير و خلاف و دروغ و از اين گونه امور با بندگان خدا دارد "شيطان" است. و اگر میخورد و میخوابد و شهوت به كار میبرد ولى صفات سبعى و شيطانى ندارد يعنى مردم و خلق خدا از او آسوده‏ اند، "ملَك" (فرشته)است. و اگر علاوه بر مقام ملَكى بسوى معارف و ادراك حقايق عوالم وجود و سير در آنها و سيروسلوک الى اللّه و في اللّه گرايش دارد انسان است.

خلاصه اینکه بشر به پنج گونه تقسیم میشود : بهيمه، سبع، شيطان، فرشته و انسان‏ .حال هر کسی با مطالعه این جملات میتواند بفهمد که در باطن به چه صورت است. نیازی نیست انسان به نزد کسی برود که چشم برزخی دارد و از وی بخواهد باطن او را بگوید ...!

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌#سخنان_بزرگان

🦋 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🦋

🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲

🌹به کانال " در مسیر صالحان " در ایتا و روبیکا بپیوندید🌹👇

🆔 @Darmasiresalehan 🇮🇷

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت
خب اینکه یجا گفت اچر میخوردومیخابد حیوان درنده یجا گف فرشته.الان کدومش درسته؟

چه جالب اینو دقت نکرده بودم

فک کنم برا ملک و فرشته نوشته که علاوه بر اینا مردم آزاری هم نداره 

ولی چارپا آزارم داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب اینو دقت نکرده بودم فک کنم برا ملک و فرشته نوشته که علاوه بر اینا مردم آزاری هم نداره  ...

نه دیگه ببین هزدو رو نوشته میخورد میخابدوشهوت یکیش حیوان بی ازار(پس یعنی ازاری نداره برکسی)یکیشم میگه بدون آزار به کسی که ملک هس

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
نه دیگه ببین هزدو رو نوشته میخورد میخابدوشهوت یکیش حیوان بی ازار(پس یعنی ازاری نداره برکسی)یکیشم میگ ...

آره عزیزم درست میگی شما اینو از یجا میپرسم فهمیدم براتون میگم

ولی آفرین  نکته بینیتون عالیه😍

چه جالب اینو دقت نکرده بودم فک کنم برا ملک و فرشته نوشته که علاوه بر اینا مردم آزاری هم نداره  ...

سلام  من چندسال پیش در اثر یه رویداد و خواب و کار بدی که در شب قدر برام پیش اومد ولی انجام ندادم   از اون  پس تا  به الان  طینت افراد را به شکل حیوانات میبینم  و نمیدونم چجوری میتونم مثل اول بشم  

تاکسی را در خیابون و بازار میبینم  میفهمم تو دلش چی میگذره  و مثل یه  حیوون که اون خصوصیت را داره  تبدیل میشه  

خدایااااا خیلی سخته تحمل کردنش  خدا صبر بهم بده   همتون دعام کنید ممنوووون

هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه