2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من رویان رفتم الان ی دختر و ی پسر دارم،میکرو کردم

رویان تهران دولتیه؟ فک میکردم خصوصیه...چقد شد هزینتون..دوقلوان؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
شلوغن و چنماه تو نوبت اولیه باید بمونی ولی خب بدم نیستن 

اوه پس باید از الان برم شاید چندماه دیگه نوبتم بشه🤕

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
شما تا حالا نرفتین؟

من مشهدم  خصوصی رفتم مرکز ولی نتیجه نگرفتم ب شدت شلوغ بود دیگ معلوم نی دولتی چیه! میخام دوباره شهریور برم دکترم گف اگ پولشو داری بهتره بری مطب ..دولتی رو پیشنهاد نکرد...منم میرم مطب

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

[QUOTE=306852793]رویان تهران دولتیه؟ فک میکردم خصوصیه...چقد شد هزینتون..دوقلوان؟[/QU 

الان نمی دونم هزینه هاش چه جوریه،من ۱۰ سال پیش انجام دادم،اون موقع خوب بود،سینا هم رفته بودم ویزیت اما رویان  رو انتخاب کردم،دو قلو نیستن دخترم ۱۰ سالشه پسرم جنین فریز شده بود ۴ سال بعد انتقال دادم ۶ سالشه

من مشهدم  خصوصی رفتم مرکز ولی نتیجه نگرفتم ب شدت شلوغ بود دیگ معلوم نی دولتی چیه! میخام دوباره ...

اگه پولشو داشته باشین خب چرا که نه .صد در صد مطب و خصوصی بهترن

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
تهرآن. مراکز خصوصی نمیتونم‌برم متاسفانه

خب تهران ک عالیه...همین رویان معروفترینه انگار دولتی هم هس برو انشالا نتیجه بگیری

اگه پولشو داشته باشین خب چرا که نه .صد در صد مطب و خصوصی بهترن

ن واقعا انقد دست وبالمون باز نیس ک ولی خب نجبوریم جور کنیم ک باز هزینه دوباره ندیم