2777
2789
عنوان

اگه به برادرم بگم خونه من نیا ناراحت میشه ؟؟😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چطور بگم 😔😔 مامانمم پریروز اومده بود پیشم ولی اون با بچه ها زیاد در ارتباط نیست خودمم حال و روز ...

اگر به مبتلا شدنت باشه از شوهرت هم میگیری. نهایتش برادرت اومد ماسک بزن یا ازش با فاصله بشین

ینی ۹ ماه نیاد پیشت اونوقت بعده زایمان هم که نیاد پیش نوزاد و الی ماشالا تا آخر... وسواس فکریه ها ...

بعد زایمان مشکلی نداره بلافاصله بعدش هم میتونم واکسن بزنم دیگه حرف دکتره عزیزم فکر می‌کنی برای من راحته؟؟ دکتره همچنین ترسوندم که جرئت نمیکنم جایی برم تازه جواب آزمایشو به چند تا دکتر دیگه هم نشون دادم همه گفتن باید هر جا میری ماسک بزنی

مگه بچه ی داداشت گرفته که میترسی از اون بگیره؟ اینجوری باشه شوهرتم نباید بفرستی سر کار ممکنه از کسی ...

نمی‌دونم گرفته یا نه 

بچه های داداشم همش کلاس های تابستانی مختلف میرن سرخچه هم مثل کرونا یه هفته در بدن هست بدون اینکه علائم داشته باشه خودمم خسته شدم نمی‌دونم چیکار کنم به خدا دیونه شدم چرا باید این‌جوری با استرس باشه این دوران برام 

اینجوری نگو اتفاق یک لحظست یک عمرم پشیمونی داره

هیچکس هم درک نمیکنه به خدا از تنهایی دارم دیونه میشم همین شوهرم هی میگه بسه اینجوری نکن 

فردا اتفاقی بیفته یقه کیو باید بگیرم 😔😔😔

چقدر حساسی  این همه خانم باردار فقط ممکنه واسه شما اتفاق بیوفته؟

عزیزم ۹۰ درصد مردم در برابر این بیماری ایمن هستن حتی اگه اون ویروس در اطراف باشه اونا درگیر نمیشن فقط ناقل هستن

من ایمنی ندارم یعنی واکسنی که بهم بزن رو بدنم تاثیر نذاشته و ممکنه اونا ناقل باشن و من درگیر بشم 

یعنی نه ماه قراره بمونی خونه؟؟؟

پس چی کار کنم؟ شما جای من بودی چیکار میکردی ؟

به ریسکش می ارزه ؟ با اینکه بدونی صد درصد جهش ژنتیکی ایجاد میشه بازم بی خیال میمونی ؟ یعنی حتی یه درصد هم احتمال داشته باشه بگیرم ریسک نمیکنم نه ماهه دیگه تا آخر عمر که نیست 

الان شوهرت با بچه های برادر و خواهرش ارتباطی نداره؟ یا کلا فامیلای شوهرت؟ 

ته ارتباط نداره چون خیلی صمیمی نیستن که همینجوری تنهایی بره خونشون دعوتی میریم و میایم 

این هفته هم خواهرشوهرم هم جاریم دعوتمون کرد دور همی خانوادگی همشون هم بودن ما نرفتیم شوخی که نیست عزیزم 

چند وقتته؟ خیلی سخته اینطوری باید با همه قطع ارتباط کنی... کاش به مادرت شرایطو بگی اون به برادرت بگه ...

من شش یا هفت هفته هستم نمیدونم والا اصلا جدی نمی‌گیرن من همش با خودم میگم من مادر اون بچه ام باید تمام تلاشمو بکنم تا بتونم سلامتی اون بچه رو حفظ کنم تا فردا روزی خدای نکرده حسرت نخورم فقط دارم اینا رو تکرار میکنم وگرنه خیلی سخته برام تنها شدم 😔😔

هیچکس هم درک نمیکنه به خدا از تنهایی دارم دیونه میشم همین شوهرم هی میگه بسه اینجوری نکن  فردا ...

الان دیگه نمیتونی بزنی؟

فک کن حاملی پر خطری چندماه تحمل کن بمون تو خونه فقط رو تخت استراحت کن

نمیدونستم همچنین آزمایشی هم هست فکر کردم همین جوری استرس داری

نه گلی این از بدشانسی منه بخدا گیر کردم نمی‌دونم چیکار کنم😔

شوهرمو که نمیتونم بگم خونه نیاد ولی به بقیه که میتونم بگم نمیدونم شاید کارم اشتباهه برام دعا کن  الان هیچ جا نمیرم مثل دوران کرونا حتی تو‌اسانسور ماسک میزنم‌ این حداقل کاریه که میتونم بکنم 

من شش یا هفت هفته هستم نمیدونم والا اصلا جدی نمی‌گیرن من همش با خودم میگم من مادر اون بچه ام باید تم ...

چه شرایط سختی داری عزیزم. امیدوارم به سلامت دنیا بیاریش. حق داری واقعا...