2777
2789
عنوان

اگه به برادرم بگم خونه من نیا ناراحت میشه ؟؟😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با برادر که دیگه رودروایسی ندارید اینده و سلامتی مهمتره

من باهاشون رودروایسی دارم چون فقط منتظر یه حرکتن ناراحت بشن ۱۷ سالشه والا تو اوج غرور و ایناس بگم برام داستان درست میکنن

آره عزیزم 😔 ایمنی سرخچه من ۵/۹ بود در حالی که باید بالای ۱۰ می‌شد 

چند وقتته؟ خیلی سخته اینطوری باید با همه قطع ارتباط کنی... کاش به مادرت شرایطو بگی اون به برادرت بگه بهتره

تازه ماهای اولی میدونم خیلی سخته خودمم برا بچه اول همینجور بودم اما سعی کن استرست کمتر کنی اگر هر بچه ای بخواد ناقل باشه اصلا نباید پات از در خونه بزاری بیرون توکل کن بخدا قرآن زیاد بخون آروم بشی  

مگه واکسن نزدی ؟

والا من نمیدونستم‌ ایمن نیستم همینجوری اقدام داشتم بعد دیدم باردار نمیشم گفتم نکنه ویتامینی چیزی کم دارم رفتم آزمایش دادم بردم برای دکتر گفت تو ایمنی سرخچه نداری  بچگی واکسنی که زدی روت تاثیر نداشته بعد بهم گفت هر وقت پریود شدی برو بزن سه ماه هم جلوگیری کن 

من همون ماه که منتظر پریودی بودم باردار شدم دیگه نمیتونم بزنم 

نمیدونم بالاخره بارداری استرس سلامتی بچتو داری ولی خب اخه سرخچه که مثل سرماخوردگی انقدر شایع نیست ک ...

حتی اگه یه درصدم باشه اونوقت من بدبخت میشم مخصوصاً تو سه ماه اول خیلی رو جنین تاثیر می‌ذاره نمی‌دونم والا قربون حکمت خدا برم 

با این حساب یعنی تا آخر بارداری نباید خیلی از اطرافیانت رو ببینی؟؟

اره دیگه والا من با فامیل شوهرم اصلا رو در وایسی ندارم خواهر شوهرم میخواست بیاد گفتم آبجی والا قضیه اینا من نباید با بچه ها در ارتباط باشم خطرناکه

خب درکم کرد گفت باشه

دیگه چیکار کنم دکتر هم گفت اگه سرخک بگیری مجوز سقط به هیچ عنوان نمیدن باید هر چی باشه دنیا بیاریش