2777
2789

سلام دوستان من به تازگی متوجه شدم باردارم 

از طرفی هم بدنم ایمنی سرخچه نداره باید مواظب باشم دکتر گفته از بچه ها و کسانی که با بچه ها در ارتباطن  دوری کنم چون ممکنه اونا چون ایمنن ناقل باشن من ازشون بگیرم. اگرم سرخک یا سرخچه بگیرم صد درصد رو جنین تاثیر ژنتیکی میذاره حالا یه داداش مجرد دارم که خب همه جا می‌ره خونه داداشم که بچه داره هم خیلی می‌ره حالا امروز گفته می‌خوام بیام خونه شما شب بمونم استرس دارم که نکنه ناقل باشه چیکار کنم به نظرتون؟؟؟ اگه بگم صد درصد ناراحت میشه اگرم نگم میترسم سر خودم و بچه بلایی بیاد بعد یه عمر پشیمون بشم 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه واکسن نزدی ؟

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

زنگ‌بزن بهانه کن بگو مادرشوهرم حالش بد شده داریم‌مسرسم اونجا

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

نمیدونم بالاخره بارداری استرس سلامتی بچتو داری

ولی خب اخه سرخچه که مثل سرماخوردگی انقدر شایع نیست که هرکسی ناقلش باشه فکرکنم وسواس گرفتی

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

واقعیت رو بگو

ببخشید انقد رک‌حرف میزنم

ولی اگه خودش واقعا عقل داشته باسه خب ناراحت نمیشه

اگه هم شد که فدای سر یه تار موی خودت و بچت

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️