2777
2789
عنوان

کمک فوری فوری در مورد بچه جاری

198 بازدید | 21 پست

سلام پسر جاریم اومده بود اینجا هی رو تخت بپر بپر کرد رفتم گفتم بچه میفتی بیا اینور گفت گمشو .منم از دستش گرفتم گذاشتمش زمین تا میخواستم بگم برو خونتون گریه کرد با جیغ رفت خونشون با جیغ میگفت زنعمو سودا منو زد هی تکرار میکرد حالا جاریم باور نمیکنه جطوری بگم توجیح شه

😎😉😉😑😑

می‌خواستی بگی داره دروغ میگه

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بگو باور کرد کرد 

نکردم به مژه چپت چیکار کنی خب

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اخه فک میکنه زدمش

به جهنم که فکر می‌کنه 

بذار فکر کنه 

بچه برادر منم اینجوریه 🤢🤢🤢حالم از بچه های دروغگو به هم میخوره

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

بهتر بذار هر جور میخواد فکر کنه 

شما یکبار منطقی بگین رو تخت بپر بپر کرد گذاشتمش زمین میگه منو زد! چطور با بچه رفتار میکنید که تذکر رو تنبیه حساب میکنه؟ 

دیگه هم خونت پیداش نمیشه بهتر

عجب بچه جلبیه میخواد اینجوری کنه تو دیگه جرئت نکنی بهش تو بگی

خیلی بیشوره حالا من میخواستم عصر برم براش ساختمان سازی بخرم بیلاخ هم نمیخرم براش فک میکنن پس حتما زدم که اونو خریدم

😎😉😉😑😑

جریان رو کامل تعریف کن اگر باور نکرد بگو پس دیگه بچتو خونه ی من نفرست بعدشم یه قرآن بردار جلوی خودش بگو بالاتر از قرآن و کلام خدا که حرفی نیست من بچه ی تورو نزدم حالا دیگه هرجور دوس داری فکر کن 

بهتر بذار هر جور میخواد فکر کنه  شما یکبار منطقی بگین رو تخت بپر بپر کرد گذاشتمش زمین میگه منو ...

نه بابا خیلی پر روعه وقتی بیان خونمون میشه طویله

😎😉😉😑😑