2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه زده بیرون

326 بازدید | 11 پست

از دیشب نیست قبلا هم ۱۲ روز قهر بودو رفته بود خونه ننش خسته شدم ازش دست بزن داره گند اخلاقه قانونا چیکار میشه کرد بچه دارم میخوام حضانت بگیرم ولی دست بزنشو نمیتونم اثبات کنم چیکار کنم هم حقمون بگیرم هم بچمو ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خواستم بگیرم نشده 

اینجا خوندم و یاد گرفتم.یه دوستی وقتی با شوهرش کتک کاری کرده بود که مشخص بود .صبح شوهرش میره سرکار.زنم میزنه از خونه بیرون و درب قفل میکنه و زنگ‌میزنه ۱۱۰ بیا که شوهرم‌زدم‌ و کردم از خونه بیرون

اینجوری مرد نمیتونه حکم عدم‌تمکین بگیره

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
اینجا خوندم و یاد گرفتم.یه دوستی وقتی با شوهرش کتک کاری کرده بود که مشخص بود .صبح شوهرش میره سرکار.ز ...

مال من مشخص نمیشه اخه رفته شاهدم داره خانوادش نمیتونم بگم بیرونم کرده توروخدا یه راهی بگین راحتشم بخدا دیگ نمشکم

شکککک نکن بر میگرده مطططمئن باش چند وقتی خونه ننش بمونه غر غر بشنوه میاد عقدهاشو‌خالی کنه رو‌تو.

نه بابا اتفاقا مادرشوهرم خواهرشوهرمم یبار دست روم بلند کردن اونام بدتراز خودشن الان اونم پر میکنن و خیلیم خوشحالن

شکککک نکن بر میگرده مطططمئن باش چند وقتی خونه ننش بمونه غر غر بشنوه میاد عقدهاشو‌خالی کنه رو‌تو.

اگر هم واقعا تصمیمت جدیه و فکر میکنی دیگه بر نمیگرده زنگ بزن چارتا فوحشش بده بزار برای جواب دادن به فوحشات هم که شده برگرده یه دعوای درست و‌حسابی راه بندازه