از دیشب نیست قبلا هم ۱۲ روز قهر بودو رفته بود خونه ننش خسته شدم ازش دست بزن داره گند اخلاقه قانونا چیکار میشه کرد بچه دارم میخوام حضانت بگیرم ولی دست بزنشو نمیتونم اثبات کنم چیکار کنم هم حقمون بگیرم هم بچمو ؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی برگشت یه کتک کاری راه بنداز حسااابی یه کاری کن بتونی براش پرونده تشکیل بدی پر و پیمون برو پزشکی قانونی مدرک جمع کن اینحوری میتونی هم خودتو هم بچتو نحات بدی
اینجا خوندم و یاد گرفتم.یه دوستی وقتی با شوهرش کتک کاری کرده بود که مشخص بود .صبح شوهرش میره سرکار.زنم میزنه از خونه بیرون و درب قفل میکنه و زنگمیزنه ۱۱۰ بیا که شوهرمزدم و کردم از خونه بیرون
شکککک نکن بر میگرده مطططمئن باش چند وقتی خونه ننش بمونه غر غر بشنوه میاد عقدهاشوخالی کنه روتو.
اگر هم واقعا تصمیمت جدیه و فکر میکنی دیگه بر نمیگرده زنگ بزن چارتا فوحشش بده بزار برای جواب دادن به فوحشات هم که شده برگرده یه دعوای درست وحسابی راه بندازه