2777
2789
عنوان

جاهای تفریحی قزوین (مخصوص مسافرا)

3285 بازدید | 14 پست

من خودم قزوینیم و دوس دارم به کسایی که میان شهرمون  کمک کنم تا بتونن خاطره خوشی داشته باشن

1-چهلستون (مکان تاریخی ) 

2- عالی قاپو (مکان تاریخی )

3-سعد السلطنه (کاروانسرای قدیم ) عالیه حتمن دیدن کنید

4-حمام قجر (مکان تاریخی )

5-بازار قزوین (بازار معمولیه مث بقیه بازارا)

این پپنج تا جا بغل همن مرکز شهرم هستن 

6-حسینیه امینی ها ( خودم نرفتم تا حالا ولی تو عکساش ک خیلی خوشگله )

7-  دهکده باراجین (بازیگاه - حیات وحش - آلاچیق برای استراحت) (تفریحی)

پارک  ملت شب میتونید چادر بزنید 

8- دریاچه اوان (اطراف قزوینه اگه قصد رفتن به قلعه رو دارین تو مسیرشه )

9- روستای اندج (الموت)

10- قلعه حسن صباح (الموت ) 

11-کلا خود الموت جای گشتنی زیاد داره یکی دو روز رو میتونید تو الموت بگذرونید 

سوال داشتید در خدمتم 

عشقمه بازار

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب همچین تاپیکی زدی😍مرسی واقعا لازم داشتم 

خواهش میکنم البته قزوین جاهای دیگه هم زیاد داره ولی خب برای مسافرت یکی دو روزه بنظرم اینا از واجباته ک مسافرا میان حتمن ببینند

باقلوای قزوین و حتما باید بخورید میاید قزوین با قیمه نثارشو فوقالعادست 

حالا باقلوا یکم گرونه ولی نثارشو حتما بخورن

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
باقلوای قزوین و حتما باید بخورید میاید قزوین با قیمه نثارشو فوقالعادست 

قزوینیم عزیزم مچکر

سلاممن دخترم غار دوست دارهسرچ کردم دیدم قزوین چندتا داره؟یه راهنمایی میکنید کدومش هوب و خانوادگیه و ...

الموت ی جا داره اسمش اندج صخره های خیلی جالبی داره زیر صخره ها هم خالیه و غار ماننده بنظرم جالب باشه بزنید عکساشو تو اینترنت سرچ کنید