2777
2789

بچه ها اگه کسی که یه دانشگاه مذهبی و خاص درس میخونه ،پروفایل تلگرامش رو عکس خواننده مورد علاقه اش بذاره (خواننده مجاز)،ممکنه از طرف دانشگاه بهش گیر بدن؟

ما فرهنگیان هستیم. یکی از دوستام یه کلیپ استوری کرده بود که آهنگ خواننده غیرمجاز روش بود. یکی مسئولسن دانشگاه دید بهش تذکر داد که ممکنه از طرف گزینش براش مشکل درست کنن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دانشگاهدما ک هیچچچچچ‌حساسیتی ندارن اصن براشون مهم نیست 

فقط یکی از دوستام خیلیی عکس بدون شال اینا پروفایل اینا میذاشت استادمون آخونده خیلی با لحن خوب‌گفت دخترای گلم‌لطفا یکم‌تو انتخاب پروفایلتون دقت کنید چون‌تکالیف براش ارسال میکردیم‌میدید

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی در این حد سختگیری😮

بله.

چندین مورد تعلیقی و اخراجی هم به خاطر فعالیتهای مجازی طرف پیش اومده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دانشگاهدما ک هیچچچچچ‌حساسیتی ندارن اصن براشون مهم نیست  فقط یکی از دوستام خیلیی عکس بدون شال ا ...

آره دانشگاه های عادی که معمولا مشکلی به وجود نمیاد تو همچین مواردی ... اما دانشگاه های خاص شرایط خیلی سختی دارن

آره دانشگاه های عادی که معمولا مشکلی به وجود نمیاد تو همچین مواردی ... اما دانشگاه های خاص شرایط خیل ...

دانشگاه ما مذهبیه خاص نیست مث‌فرهنگیان 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عزیزم میشه اسم دانشگاه ت رو بگی آخه من سوال زیاد دارم  دانشگاه الزهرا هستی شما؟

نه علوم قرآنی شهرستانم 

تهران نیستم

سوالت و‌بپرس اگ میدونستم ‌کمکت کنم

اخراج که میشن باید هزینه هم بدن؟

بله جریمه داره.

البته مبلغش رو نمیدونم

نه علوم قرآنی شهرستانم  تهران نیستم سوالت و‌بپرس اگ میدونستم ‌کمکت کنم

ممنون که جواب دادی عزیزم 

ببین مثلا شخصی که یه دانشگاه خیلی خاص و سیاسی و مذهبی درس میخونه (اسمشو نمیتونم بگم) اگه تو صفحه اینستاگرامش خوانندهای زن رو لایک کنه یا براشون کامنت بذاره به نظرت براش از طرف دانشگاه مشکلی پیش میاد ؟

یا مثلا اگه برای بازیگرای جنس مخالف کامنت قلب اینا بذاره چی ؟

البته من خودم چنین دانشگاهی نیستم یه نفر دیگه درس میخونه از اطرافیان