2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ژل صورت میخاستم بعد ابرسان بیتروی ضد چروک بیتروی میسلا بیتروی نیاسین امید بیتروی داد 🥵🥵🥵

منم اینجورم

باید قدرت نه گفتن داشته باشیم

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
خب اول باید خودت بری تحقیق کنی چی خوبه بعد بخری  

من کفتم نوتروژینا بده بعد رفت وایه خودش بیتروی اورد و منم لال فقط داشتم حرص میخورم کفت خانوم من ابرسان فلان دارم گفت نه اینم عالیه ببر بنی لال شدم 

عوض شده

من ژل صورت میخاستم بعد ابرسان بیتروی ضد چروک بیتروی میسلا بیتروی نیاسین امید بیتروی داد 🥵🥵🥵

نشنیدم این مارک رو ان شاءالله که به پوستت بسازه 

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود 🌴ما را زمانه گر شکند ساز می شویم🎻

منم اینجورم باید قدرت نه گفتن داشته باشیم

وای چقدر بده خلوت سکوت مطلق منم میشناختن بعد روم نشد بگم نه گفتم الان میگن خسیس بود همشون داشتن نگاه میگردن ضایع رود براندازم بعد خدا لعنتش کنه اخه الان تا ماه دیگه جیکار کنم ابرسان درست حسابی ندارمفکر نمیکننن مردم پولشونو لازم دارن

عوض شده

همه همینطور هستن برای خودم هم اتفاق افتاده باید قدرت نه گفتن رو داشته باشیم اما خودم حوصله ندارم سریع می‌خوام فقط بخرم بعد از خودم عصبانی میشم . 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
نشنیدم این مارک رو ان شاءالله که به پوستت بسازه  

منم نشنیدم نوتروژینا میخواستم بعد هی عیب گذاشت نمیدونم دهیدراتس میکنم خانوم من اوردینری میزنم ایرانی نمیزنم ولم کن 😥😥😥😓😓خلاصه مرد تو پاچم عوضی

عوض شده

من کفتم نوتروژینا بده بعد رفت وایه خودش بیتروی اورد و منم لال فقط داشتم حرص میخورم کفت خانوم من ابرس ...

اها درک‌میکنم‌منم گاهی لال میشم بعضیاشون خیلی چرب زبونن بزور یه چیزی رو میخوان بهت قالب کنن البته ماهم باید مهارت نه گفتن قاطعانه رو یادبگیریم 

حالا اینم شاید بد نباشه استفاده کردی؟ 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
وای چقدر بده خلوت سکوت مطلق منم میشناختن بعد روم نشد بگم نه گفتم الان میگن خسیس بود همشون داشتن نگاه ...

من  خیلی ولخرجم 

ولی بعضی وقتها زورم میاد 

یه تراش خریدم قیمتشو نپرسیدم اومدم دیدم ۳۰۰ کشیده چند تا چیز دیگم خریده بودم گفتم ببهشید قیمتشو میگین تک تک گفت یهو کفت تراش ۱۵۰گفتم واقعا نمیخوام تراشو 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

مقصر اون نیست که اون کارش بازار گرمی الکیه شما باید مهارت نه ممنون نمی‌خوام گفتن رو یاد بگیری 

اره ولی بازار گرمی با بد بد نگاه کردن فرقداره من استاد نه گفتیم دیشب چرا اینطور شد نمیدونم

عوض شده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز