2777
2789
عنوان

یخچال عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 28 پست
سبزی قرمه بذار لوبیا سبز و ماهی و گوشت اینا برای یه ماه تقریبا دیگع زیاده روی نکن لطفاً پدر و مادرت ...

بله زیاده روی نمیکنم و اتفاقا بعضی از اقلامی ک دوست داشتم تو جهیزیم باشه و ضروری نبود و خودم خریدم با پول خودم ولی چجوری فکر کردی پدر و مادرم بیچاره ن؟!

الهی شکرت 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلاتو فکر تزئین یخچال نبودم بعد شب عروسی رفتم دیدم خواهرم یخچالو پر کرده از خوردنی هایی که من دو ...

خدا حفظشون کنه... متاسفانه خونوادم نزدیکم نیستن و خودم باید انجام بدم

الهی شکرت 💖

عزیزم‌یخچال جوری‌پر‌نکن ک‌انگار میخاد قحطی‌بیاد چون‌غذا زود خراب میشه‌و‌تقریبا اوایل عروسی هرروز دعوتین و‌غذا ها بمونه فاسد میشه.حتما ک‌نباید پر باشه.یکم‌نوشیدنی.یکم‌میوه.ی‌کیک‌کوچیک‌.صبحانه.همین

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

۲،۳ تا شیشه مربا  ، ترشی 

ژله تزیین شده 

آبمیوه 

لبنیات 

فریزر  گوشت مرغ سبزیجات داخل باکسهای پلاستیکی بزارید توی کیسه فریز نزارید 

باکسها پلاستیک فروشیا یا لوازم یکبار مصرفیا دارن خیلی فریزر مرتب میکنه قبمتش زیاد گرون نیست 

من خونه نیستم وگرنه عکس میفرستادم

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

۲،۳ تا شیشه مربا  ، ترشی  ژله تزیین شده  آبمیوه  لبنیات  فریزر  گو ...

ممنونم، آره ظرفای فریزری گرفتم به اندازه نیازمون، فریزر تقریبا اوکیه برای یخچال ایده میخواستم مرسی❤️

الهی شکرت 💖
بله زیاده روی نمیکنم و اتفاقا بعضی از اقلامی ک دوست داشتم تو جهیزیم باشه و ضروری نبود و خودم خریدم ب ...

منظورم کلی بود عزیزم به دل نگیر

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
ممنونم، آره ظرفای فریزری گرفتم به اندازه نیازمون، فریزر تقریبا اوکیه برای یخچال ایده میخواستم مرسی❤️

مبارک باشه عزیزم 

ساده و شیک تزیین کن

دسر توی قالب بزن تزیین کن

کیک ۱نفره میتونی بخری 

هندونه تزیین کن 

زیاد شلوغش نکن 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

مبارک باشه عزیزم  ساده و شیک تزیین کن دسر توی قالب بزن تزیین کن کیک ۱نفره میتونی بخری  ...

وای نه اصلا تزئینای عجیب غریب و دوست ندارم، همه چیزم سادت، فکر کنم ی دونه دسر و ی دونه کیک کوچیک خوبه، دو مدل مربا و دو مدل ترشی بنظرم کفایت میکنه

الهی شکرت 💖
آفرین😍 مربا هویج و درست میکنم حتما مرسی گفتی دوستم

خواهش میکنم خوشبخت بشید

میتونی تو ظرف شیشه ای ساده بریزی و روباند بزنی 

ارده و شکلات صبحونه که تو ظرفای شیشه ای خوشگل میفروشن

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
خواهش میکنم خوشبخت بشید میتونی تو ظرف شیشه ای ساده بریزی و روباند بزنی  ارده و شکلات صبحونه ک ...

ظرفاشو گرفتم 😬 امروز برم خونه هویج و کاتر بزنم مربا بپزم

الهی شکرت 💖
ظرفاشو گرفتم 😬 امروز برم خونه هویج و کاتر بزنم مربا بپزم

کاتر نه

هویج با پوست کن ناازک برش بزن بعد بزار تو آب نرم بشه

بعدش رول کن با خلال فیکس کن

بزن تو گوگل با جرئیات گفته شکلش هم هست

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)