2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج هفتمه دکتر گفت فردا برم بتا بدم آمپول بده بهم خیلی میترسم از درد

اگه گفته آمپول که نترس،من اصلا خونریزی هم نداشتم،البته هرکس متفاوته،ان شاالله از شماهم راحت باشه،به منم اول گفت جراحی چندروز بستری بودم درنهایت با چندبار سونو گفت با آمپول رفع میشه،من از اولم علامت خاصی مثل درد نداشتم،فقط بتام بالا نرفت

نگران نباش،منم چندسال پیش یه بارداری خارج رحمی داشتم،با بتای3700بستری شدم،2,روز بیمارستان نگهم داشتن،بتام خودش اومد پایین،بدنم یواش یواش جذبش کرد،تقریبا دو ماه کشید تا بتام صفر شد

پنج هفتمه دکتر گفت فردا برم بتا بدم آمپول بده بهم خیلی میترسم از درد

دوستان من ماه قبل دچار بارداری خارج رحمی شدم ، رفتم بیمارستان ، سه روز استراحت کردم نیاز به آمپول نداشت خودش خوب شد و من ۷ روز پیش پریود شدم سه روزه پاک شدم ، از بارداری تا پریود شدنم اصلا رابطه نداشتم بعدپاکی یک بار رابطه داشتم ، طبیعی جلوگیری کردم اما روی آلت همسرم ترشحات آبکی و خیلی رقیق شیری رنگ دیدم ، قبل ارضا شدن بود ، مطمئن هستم ک پیشاب نبود چون پیشاب بی رنگه ، ممکنه مرد ها نصف آب شون بیا د نصفش پنج دقیقه بعد با ادامه رابطه ؟از اون موقع (سه روز پیش)ترس دوباره خارج رحمی شدن دارم زیر دلم تیر می‌کشه و درد لگن چپ پیدا کردم دیشب شانه هام سنگینی و درد داشت  نمی‌دونم تلقین هست یا واقعا دوباره گرفته!

فردا برم آزمایش بتا معلوم میشه؟