2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

241 بازدید | 16 پست

چرا انقد وسایل سیسمونی گرونه من چندروز دیگ میرم تو ۸ماه هنوز هیچی نخریدم بابامم کارگره شوهرمم همینطور دیروز رفتیم بازار ی دس لباس بچه نوزادی تیرکو ک جنسش بی معنیه ۱۸۰شماره ۰۰۰تازه بقیشون ک خیلی گرونه بچه اولمه چیکار کنم خوب ما اجاره میدیم خرج دکتروف ایناهم هست وام ایناهم داریم بابامم ک کارگره چرا انقد خرج مخارج بالاس ناراحتم آدم خیر هم ک‌دیگ پیدا نمیشه بخواد کمک آدم کنه هیچی نگرفتیم دیروز برگشتیم خونه 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

ایشالا وضعت بهتر بشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز اضافه نگیر.کالسکه کریر اینارو ول کن.فقط لباس بگیر اگر سرویس گرونه دونه ای بگیر.شیشه شیر بگیر.ست ...

اصلا ایناش ک گفتی را نمیخام بگیرم فقط همون لباسو اینا تکی خیلی گرونه لباس نوزادی تیرکو ک چندباربشوری بعد دور انداختنی میشه فقط تیکه ای ۸۰بود

اصلا ایناش ک گفتی را نمیخام بگیرم فقط همون لباسو اینا تکی خیلی گرونه لباس نوزادی تیرکو ک چندباربشوری ...

عزیزم با این وضع اقتصادی که سختت هست یک تومن هزینه کنی.فکر کردی بعد به دنیااومدنش یه چکاب ببری دوتومن هزینه میشه.اگرشیرنداشته باشی هزینه شیرخشکش ماهانه بالای یکی دوتومن میشه.کاش میزاشتی اوضاع اقتثادیتون یه کم بهتربشه