2777
2789

سلام به همگی 

من ۱۸ سالمه داداشم ۸ سالشه

بعد خیلی دعوا داریم و خیلی پرخاشگر شده چون دست روش بلند میکنم 

و فکر میکنه همسنشم اونم همش دست بلند میکنه حرفای زشت میزنه و خلاصه بی ادب و وحشی شده😒وقتی بهم حرف بدی میزنه یا میزنتم یا اذیتم میکنه چه برخوردی داشته باشم که ازم حساب ببره

تعداد رای : 3
نظرسنجی
دعواش کن تا حساب ببره
0
0%
قهر کن و بهش بی توجهی کن
3
100%
باهاش صحبت کن و زیاد بهش محل نده
0
0%
بزار بزرگ شه کاریش نداشته باش
0
0%

وقتی می زنیش اونم مشخصه که می زنتت

چند سال دیگه بدتر هم کتکت میزنه چون نیروی جسمیش بیشترم میشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میزنی که بزنتت؟

میخواین عقده ای بارش بیارین

‏کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر به دنیا می‌آمدیم. در رخداد یک عشق، جوان میشدیم. سپس کودکی معصوم میشدیم، و در نیمه شبی تاریک، با نوازش‌های مادر، آرام میمردیم …🌱🐾
وقتی می زنیش اونم مشخصه که می زنتت چند سال دیگه بدتر هم کتکت میزنه چون نیروی جسمیش بیشترم میشه

عزیز دلم خیلی بد برخورد میکنه باهام الکی خفم میکنه از سر و کولم میره بالا یا الکی الکی میاد چیزایی ک برام مهمن رو خراب میکنه و تهش ادامو در میاره و میگه میخام لجتو در بیارم

عزیز دلم خیلی بد برخورد میکنه باهام الکی خفم میکنه از سر و کولم میره بالا یا الکی الکی میاد چیزایی ک ...

هر رفتاری

کتک زدن راهش نیست

این چند سال دیگه‌که نوجوون بشه باباتم زورش بهش نمیرسه

روزگارتون و سیاه میکنه یه‌کم جسمش قوی تر بشه

پدر و مادرت باید یه کم وقت‌بذارن‌و برن مشاوره و .... وگرنه ۱۴،۱۵ سالگیش دیدن داره 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊