2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من فقط 3 روز خونریزی دارم بقیش اصلا خون نمیاد در حد یه لکه کمرنگ روز 7 بود 

باشه عزیزم بازم بالاخره جزو دورت حساب میشه اگر از بحث شرعیش هم بگذریم برای سلامتیت به شدت خطرناکه ها 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
این سوال منم هست،تو پریودی اگر رابطه داشته باشیم احتمال بارداری هست؟البته اگر قرص اورژانسی هم بخوریم

من خونریزی نداشتم اصلا برا اما قرصم نخوردم گفتم شاید تو این دوران میگن تخمک گذاری نمیشه

ینی خون نیادم مشکل داره؟ نمیدونستم 😑 😑 

اره عزیزم برو تو رساله مرجعت ببین کفاره هم داره تازه،برای سلامتییت هم خوب نیست اصلا چون رحم بازه و مستعد انواع کیست ها و عفدنت ها

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
من خونریزی نداشتم اصلا برا اما قرصم نخوردم گفتم شاید تو این دوران میگن تخمک گذاری نمیشه

منم چند روز پیش دوران قاعدگی رابطه ای شد ناخواسته ولی نمی‌دونم میشه باردار شد یا نه تو این دوران