2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي چيزه بي خوديه ولي واقعا استفاده هم نميكني زود مبلا و فرش كثيف ميشه اگر رنگشونم روشن باشه كه ديگ ...

میشه زمان خرید مبل و فرش یکم دقت کرد دو درجه رنگ تیره تر انتخاب کرد که کثیف هم شد خیلی نشون نده مخصوصا دخترایی که جهیزیه میخرن و میدونن قرار بچه به زندگیشون بیاد لزومی نداره حتما از رنگ های خیلی روشن که کثیفی و نشون میده استقاده کرد که مجبور به استفاده کاور باشن

میشه زمان خرید مبل و فرش یکم دقت کرد دو درجه رنگ تیره تر انتخاب کرد که کثیف هم شد خیلی نشون نده مخصو ...

من كه اصلا رنگ تيره دوس نداشتم مبلامو كرم شكلاتي خريدم انقد بد شدن چون كاورم دوس ندارم ولي ديگه بچه اومد واقعا گند زد بهشون شما درست ميگي خيلي كار اشتباهيه رنگ روشن خريدن

خدايا شكرت بابت هرچي كه بهم دادي و ازم گرفتي
من كه اصلا رنگ تيره دوس نداشتم مبلامو كرم شكلاتي خريدم انقد بد شدن چون كاورم دوس ندارم ولي ديگه بچه ...

نه منظورم خیلی تیره هم نیست مثلا همون رنگ کرم شکلاتی رو دوسه درجه تیره تر میگرفتی همون رنگ کرم چند مدل هست که درجه روشنی و تیرگیشون فرق داره حالا فدای سرت وسیله برای استفادست باید خراب بشه

نه منظورم خیلی تیره هم نیست مثلا همون رنگ کرم شکلاتی رو دوسه درجه تیره تر میگرفتی همون رنگ کرم چند م ...

اره بابا مهم نيست ديگه خودمون پير شديم وسيله ك چيزي نيست

خدايا شكرت بابت هرچي كه بهم دادي و ازم گرفتي