2777
2789
نمیدونم فقد امروز اولین روزیه ک ب زووور ساعت ۸ بیدارشدم و هنوزم گیجم🚶🏼‍♀️

😊

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا50 درصد سعی کردم رو نظم جلو برم تو زندگیم.

مثلا وقتایی که مریض نیستم خونه رو اکثرا خلوت و مرتب نگه میدارم اما به محض اینکه ببینم کوچیک ترین بیماری یا کسالتی دارم متاسفانه انگار تو خونه بمب ترکیده بس که خونه رو به هم میریزم بچه هم ندارم اما تو دوران کسالت کسی خونم بیاد فکر میکنه مادر5تا بچه ام و این خیلی بده و باید اصلاحش کنم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
تقریبا50 درصد سعی کردم رو نظم جلو برم تو زندگیم. مثلا وقتایی که مریض نیستم خونه رو اکثرا خلوت و مرت ...

بی انرژی میشی برای همونه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

امروز کلی کار دارم خدا کنه برسم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔