2777
2789

آره منم پاییز کلا ی جوری حس دل مردگی میده بهم در عوضش از آخرای بهمن تا خرداد حس خوبی دارم ملا عاشق بهار و تابستونم ولی تاقت گرما رو ام ندارم 😂😂😂

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺🥺

حالا شوهرم مهرماهیه هر موقع میگم از مهر بدم میاد ناراحت میشه خب چیکار کنم🤣🥲

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

منممممممم😭💔

این روزا هم بلاخره میگذره

هعییی🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بزار پاییز و زمستون بیاد پختیم از گرما. بخدا از گرما کلافه شدم مخصوصا زمان پریود.  همیشه میگم کاش جای سرد زندگی میکردم چون گرما رو نمیتونم تحمل کنم حالم بد میشه مخصوصا زمان پریود گرمم میشه بو میگیرم از گرما ضعف میکنم کلافه میشم اعصابم داغون میشه من تابستون رو دوست ندارم.  یه بار داشتم از خیابون رد میشدم دیدم چندتا پلیس جمع شدن دیدم یه پلیس افتاده رو زمین بنده خدا گرما زده شده بود.بخاطر گرما اب هم کمه  یه کم بارون و برف بیاد کم ابی خیلی بده. بخدا گرما هیچ فایده ای نداره وقتی هوا سرده ادم میتونه ورزش کنه چسب و چابکتره ولی تو گرما ادم بیحاله مخصوصا یکی به ادم تکیه بده. وای من روانی میشم از گرما. 

بزار پاییز و زمستون بیاد پختیم از گرما. بخدا از گرما کلافه شدم مخصوصا زمان پریود.  همیشه میگم ک ...

من تو سرما فلج میشم🥶 اصلا دوست ندارم کاری کنم فقط خونه دوست دادم بمونم تو گرما

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
بزار پاییز و زمستون بیاد پختیم از گرما. بخدا از گرما کلافه شدم مخصوصا زمان پریود.  همیشه میگم ک ...

درسته حرفاتون اکثرا از گرما بدشون میاد

ولی موضوع یچیز دیگس💔

من تو سرما فلج میشم🥶 اصلا دوست ندارم کاری کنم فقط خونه دوست دادم بمونم تو گرما

حالا من موقعی که هوا گرمه نابود میشم ضعف میکنم چشام تیره و تار میشه گرما زده میشم سعی میکنم روزهای گرم بیرون حتی تابستونا مسافرت نمیرم برعکس روزهای خنک و سرد همیشه بیرونم 

بچه كه داشته باشي يكسره تو هواي سرد مريضن تب و اووف

بچه ها بيرون نميتونن بازي كنن 

كلي لباس بايد تن خودت وبچه هات كني

هواي سرد و دلگير 

مدرسه بچه ها و صبح زود بيدار شدن

من از شيش ماه دوم سال خيلي خيلي فراريم

واقعا غصم ميگيره