2777
2789
عنوان

به ف. ا. ل اعتقاد دارین؟

58 بازدید | 5 پست

چند ساله یه مسئله ایی آزارم میده یه چیزی که فکر و خیالمو اونقد نا آروم کرده که نمیتونم تا خود صبح بخابم 😔

نه راهی براش پیدا میکنم نه میتونم بیخیال  شم و آروم بگیرم 😔انگار که هر روز دارم جون میکنم 😔

دلم میخاد يکی بهم بگه دردت اینه درمونت این... دلم میخاد یکی بگه راهت اینه برو تا برسی ب اون چیزی که میخای.... دلم میخاد یه روز بگم دیدی شد چیزی که میخاستی... کاش یکی علم غیب داشت بهم میگفت چیکار کنم 😔اینقد تو این چند سال ذکر و دعا و سوره خوندم و از خدا خاستم راهی جلو پام بذاره و چیزی نشد.... که دیگه رد دادم دلم میخاد یه ف. ا. ل واقعی بگیرم که صد در صد درست باشه و بگه چه کنم.... نیاید بريزید سرم از جهالت و خرافات صحبت کنید حالمو بدتر کنید... ولی دلم میخاد یکی یه جوابی بهم بده بگه چیکار کنم واقعا خستممممم😔

خیلی جدیه؟

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اعتقاد دارم یعنی یه جاهایی یه چیزایی رو برام پیش بینی کرده ک خودم باورم نمیشد. و دقیقا همونی میشد ...

من جواب سوالم رو میخام یه راهی که نشونم بده ب چیزی که میخام برسم...