2777
2789

فلسفه .من دوسه سال پیش واقعا چون از اول ب امید این نبودم

که نهایی بشه این کتاب اصلا از اول سال نخوندمش کتاب سلامت و بهداشت و شب امتحان ب شدت سنگین بود برام😂 بقیه ش هم من چون تستی میخوندم کتابو برام راحت بود

خدا♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ و فلسفه سخته ب عنوان کسی ک رشتش انسانیه میگم 

من فلسفله کلاس میرم خلاصه وار ی سری نکات بهمون گفتن همونا رو شروع کنم حفظ کنم بهم کمک میکنه که از اول مهر بهم فشار زیاد نیاد 

و بنظرت برای تاریخ چیکار کنم که زیاد اذیت نشم؟

سلامت بهداشت یازدهم یا دوازدهم داریم؟

برای دوازدهم هست تک کتابه کنکور ندارع ولی برای امتحان نهایی میاد .فسلفه رو نکته واری بخون حتی برای امتحان نهایی واو ب واو مهمه از نظر من .

تاریخشم خوبه اسونه بنظر من تستی بخونی خیلی بهتره 

خدا♥️

و اینکه عزیزم درسته کنکور مهمه ولی بنظر من اولویتت امتحان نهایی باشه چون اگ بنظر من قبول نشی بار اول خرداد ماه امکان قبولی در شهریور خیلیییی کمه چون ب شدت امتحان شهریور و بقیه ماه هارو سخت میکنن من الان ترم اخر دانشگاهم ولی دوستم هنوز تو امتحان فلسفه و علوم فنون مونده خیلیم میخونه ولی قبول نمیشه سه ساله نتونسته دیپلمشو کامل کنه امتحان نهایی بخون کنکورم میتونی بزنی بشرط اینک نهایی رو عالی بخونی دیگ میتونی تست های کنکور هم کار کنی برای کنکورت با یه تیر دو نشون

خدا♥️