2777
2789

شرمنده تایپک تکراری** ولی واقعا می‌خوام نظر چند نفر با دیدگاه‌ مختلف رو بدونم.

از دوماه قبلِ کنکور می‌خواستم بمونم امسالو چون حتی شک داشتم به رشتم و گفتم میمونم و دوباره از نو به علاقه‌هام فکر می‌کنم و شایدم برم انسانی و خسته بودم و کلا سه سال دبیرستان روح و روانم رو به هم ریخته بود.

ولی الان فکر اینکه یه سال دیگه تو خونه بمونم و همه‌چیز مثل قبل باشه می‌ترسونتم اخه فضای خونمون فضای بچه‌داری و سر و صدا و دعواست میگم شاید اگه برم یه رشته‌ی داغون و یه دانشگاه دور تو خوابگاه واسه کنکور درس بخونم روحیم بهتر باشه تا بمونم تو خونه.

ولی از طرفی مطمئنم که رشته‌ای که الان انتخاب کنم علاقم نیست و همینطوری دارم فرار می‌کنم از شرایط و پناه بردن به خوابگاه.

ببین دانشگاه رفتن فقط درس خوندن نیس خیلی چیزای فراتر از درس یاد میگیری به عنوان کسی که تو شهر دیگه درس خوندنه باید بگم اگه توان مالیشو داری یه شهر دیگه درس بخون هم از اون فضا راحت میشی هم چیزای خوبی یاد میگیری به درد ایندت میخوره الان اوضاع یه جوریه شما پزشکم باشی پارتی نداشته باشی زدی به کاهدون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه به من بگید سوابق چیه؟ من نمیدونم چیه  تعهدی هم بگید چیه اگه حوصله داشتید تا بدونم....م ...

با سوابق یعنی رشته‌هایی که با ترازی که فک کنم از طریق معدل اوردی می‌تونی بری. رشته‌های تاپ نیستن ولی خب بازارکار بعضی‌هاشون بد نیست، بیشتر برای رفتن به دانشگاهه. البته اکثرا پیام‌ نور و ازاد و غیرانتفاعی هستن یه تعداد محدودی روزانه و نوبت دوم دارن. 

تعهدی رو نشنیدم. 

نمدونم توی چه شرایطی هستی ولی الان که دارم برات مینویسم چشام پراشکه  من خیلی داغونو ناامیدم شروع همه سیاهی های امروزم همون تحصیل نکردن و به دنبالش مستقل نشدن بود

تعهدی یعنی متعهد بشی که فلان رشته ای که انتخاب کردی رو با شرایطی که در جلوی ان کدرشته محل در دفترچه انتخاب رشته نوشته شده بپذیری مثلا پزشکی تعهدی معمولا سه برابر دوران تحصیل مناطق محرومی که میگن باید کار کنی 

با سوابق یعنی رشته‌هایی که با ترازی که فک کنم از طریق معدل اوردی می‌تونی بری. رشته‌های تاپ نیستن ولی ...

آهان ممنون از توضیحت....من اگه جای شما بودم یک سال دیگه میخوندم و به خودم فرصت میدادم تا شاید رشته و دانشگاه دلخواهم رو قبول بشم.....دانشگاه دولتی فراتر از پیام‌نور و غیر انتفاعی هست....دوران دانشگاه یکی از بهترین دوران های زندگی هر جوونی هست....حالا باز خودت میدونی ولی من بودم حتما یک سال دیگه به خودم فرصت میدادم 

نمدونم توی چه شرایطی هستی ولی الان که دارم برات مینویسم چشام پراشکه  من خیلی داغونو ناامیدم شرو ...

ناامید نباشید چیزی که من تو اطرافیانم دیدم اینه که تحصیل شرط خوشحالی‌شون نبوده بیشتر قوی بودن روحیه‌ و طرز فکر مناسب حال خوب برای ادم میاره. ان شاء الله که خوشحالی و ارامش به هر طریقی که هست براتون فراهم بشه البته که باید دنبالش رفت... من تو این سه سال بیش از همه زندگی‌مو خراب کردم و دیدم که تنها کسی که می‌تونست اوضاع رو برام بهتر کنه خودم بودم ولی مدام شونه خالی کردم و فرار کردم.

احتمال ازدواج برای من صفره چون خانوادم اصلا تو این سن منو بچه می‌دونن و دانشگاهم راه دور حاضر نیستن بفرستنم.

خودم از لحاظ روحی ادم ضعیفی شدم و راحت تحت تاثیر رفتارهای خانوادم قرار می‌گیرم می‌ترسم این یه سال تو خونه بمونم کارای عجیب غریب ازم سر بزنه. 

و برای درس خیلی تحت فشار می‌ذارنم چون یه زمانی درسام خوب بوده همه ازم راجع به آینده می‌پرسن یا پدر و مادرم معتقدن فقط باید درس بخونم و این تاکیدشون باعث میشه بیشتر از درس بدم بیاد.

بعد دانشگاه تحصیلش دانشگاه معتبری هست؟

اون عده‌ی کمی که روزانه و نوبت دوم تو دانشگاه دولتی قبول میشن اره. البته فک کنم بین سوابقیا بیشتر رشته‌ی تحصیل مهمه تا دانشگاهش چون رشته‌های خوب کم داره، مثلا اگه یه رشته‌ی خوب رو ازاد بخونن و پول بدن بهتره تا یه رشته‌ی پَرت تو دانشگاه دولتی و بدون پول. بستگی داره اولویت هرکس چی باشه

با این پیامت  متوجه شدم بازم داری شونه خالی می‌کنی و فرار میکنی

می‌دونم فراره(= خودمم تو پست اول گفتم روحیه ضعیفی دارم و اوضاعم داغونه. 

مسئله اینه که من تو حالیم که تضمینی نیست خودمو برسونم به سال بعد یا نه. مشاوره هم رفتم ولی مدام تو زندگیم پس میرم به جای پیش. الانم به طرز ناامیدانه‌ای دارم فکر می‌کنم اگه از خونه و این شهر و ادمای تکراری این ۱۸ سال دور بشم اوضاع بهتر میشه؟ 

شاید سختی اجباری و شرایط بد بیرونی، میل به زندگی رو دوباره تو وجودم زنده کنه شایدم کلا از بین ببرتم؛ انگار دارم واسه آیندم سکه می‌ندازم هوا-_-

ناامید نباشید چیزی که من تو اطرافیانم دیدم اینه که تحصیل شرط خوشحالی‌شون نبوده بیشتر قوی بودن روحیه‌ ...

ما دختریم مطمئنا شرایط مستقل شدن چه از لحاظ اجتماعی چه از لحاظ مالی برای ما محدودتر از پسراست حداقل تو کشورما دختر باید درس بخونه وبه شغل مناسب خودش برسه بعد با فکر بازی که پیداکرده ازدواج کنه من به عنوان کسی که مرحله شما رو رد کردم و ایندتو دیدم حرف زدم عزیز خواهش میکنم ایندتو تباه نکن