2777
2789
عنوان

لباسام همه کثیفن بو میدن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 26 پست
لباسشوییت رو با بالاترین برنامه شست و شو با دمای بالا با یه حوله یا دستمال بزار بشوره و چند بار مخزن ...

این حیوونکی سه ساله کار میکنه بدون سرویس یا تمیز کردن داخلش...سال اول ی چیزی دادن بهم گفتن هر ۴ ماهی بریز داخل لباسشویی جرمگیره نمیدونم تاریخش گذشته یا ن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حیوونکی سه ساله کار میکنه بدون سرویس یا تمیز کردن داخلش...سال اول ی چیزی دادن بهم گفتن هر ۴ ماهی ...

منم سرویس و تمیزکاری نکردم یدفعه دیدم بو گرفته چک کردم دیدم لاستیکای داخلش جرم گرفته با سرکه و فرچه و شست شوی داغ درست شد

هر چند وقت سرکه و داغ میشوره دیگه اونطوری نمیشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
این حیوونکی سه ساله کار میکنه بدون سرویس یا تمیز کردن داخلش...سال اول ی چیزی دادن بهم گفتن هر ۴ ماهی ...

منم همین اشتباهو کردم که به این روز دچار شدم ،از جرمگیر استفاده نمیکردم ،البته من بعد از ۱۰_۱۱ سال لباسشوییم اینجوری شد

ازین قرصا یا پودر برای شستشوی خود لباسشویی بگیر... منم درگیر بودم یه مدت بعد فهمیدم ماهی یه بار باید با قرص خود لباسشویی رو تمیز کنم. برنامه سشتشوی لگن خود لباسشویی رو بزن یه قرصم بنداز تو جای پودرش با دمای 90 درجه میشوره و تمیز میشه

خالی میخای بریزی تو لباسشویی دیگه... نمیخوای با لباس بریزی که بگی لباسارو خراب میکنه، امتحان کن اگر ...

بریزم تو جا پودری بعد رو چن دیقه بذارم؟نمیدونم شستشو لگن کدومه رو همون ک همیشه لباس میشورم بذارم؟

بریزم تو جا پودری بعد رو چن دیقه بذارم؟نمیدونم شستشو لگن کدومه رو همون ک همیشه لباس میشورم بذارم؟

برای من یک ساعت و نیم با دمای 90 درجه میشوره. حالا شما میخوای خودت تنطیم کن زمان بیشتر با دمای کمتر که به موتور ماشین لباسشوییت فشار نیاد