2777
2789
سلام.
دلم برای همتون خیلی خیلی تنگ شده.هیچوقت فکر نمیکردم بعد از اون روزهای قشنگی که با هم داشتیم انقدر از هم فاصله بگیریم.کاش میشد بازم دور هم جمع شیم.تاپیک ما فقط مختص رژیم نبود,یادآور روزهای خوب و بد زندگیمون بود.دلم میخواد فقط یه روزه دیگه برگردم به اون حال و هوا.چقدر در کنار هم آرامش داشتیم.هر روز اینو توی تاپیک مینوشتیم

شادن جونم
آزاد جونم
انگیزه جونم
زلی جونم
پریانکا باربی جونم
مهرآسا جونم
یاسمن خانم جونم
قاصدک جونم
درسا جونم
ثمین جونم
فاطمه 76 جونم
دلین جونم
تبسم جونم
روشنا جونم

آریانا جونم عسل ناز جونم
سپی جونم

کجاااااااییییییید؟دلم خیلی هواتونو کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اسما که نوشتی انگار از دوستای صمیمی آشنای من هستن همشون را توذهنم تصور کردم دل منم تنگ شده
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
کاش دوباره جمع بشیم شادن چیکار کرد به خواستش رسید؟ آزاد ومادرش چرا اصلا نمیان
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
دوستای گلم اگرمیخواین یک کلوپ یا یک گروه تو شبکه های مجازی بزنین برای رسیدن به هدف.
یه پنج هزار تومنی گذاشتم زیر فرش که یادم بره بعده ها پیداش کنم خوشحال شم.اما الان 3 ماهه از فکرش بیرون نمیام چکارکنم😂😂😆😆😆😆