2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جای جوشام ک قهوه ای بودن خودش طی یه سال میره کلا این جای جوشا ب مرور میرن من ک کارم گریه بوذ صابون پیگمنت ویرگو زدم لایه بردار ا اچ ا زدم ماسکای خونگی زدم (ک اصلا خوب نیستن این ماسکا )روغن هسته انگور زدم ک این سبکه وواقعا خوب بود هم برا جوش هم برا جاش وصابون انار ان جی ژل شستشوی درمالیفت ومرظوب کننده وضدافتاب دیگه هرکدومو دوره ای زدم ولی بنظرم خودشون جوشام ب مرور رفتن جای جوش تازه هم یه دوره کرم ترمیم کننده سی گل میزدم

زود بخوای جواب بگیری ک قطعا با لیزر سریع تر جواب میگیری ولی همه جلساتشو باید بری وحتما تو زمستون باشه ک پوستت اسیب نبینه ومدام ضدافتاب تو خونه تمدید کنی تا اونجایی ک میشه روزا بیرون نری وفقط شب بری بیرون 

من جای جوشام ک قهوه ای بودن خودش طی یه سال میره کلا این جای جوشا ب مرور میرن من ک کارم گریه بوذ صابو ...

خط لبخندمو چند سال پیش ژل زدم طرف ناشی بود همه رو کبود کرد بعدش از اون موقع لک کمرنگ شده مخمه .دوجلسه مزتراپی رفتم دو جلسه هم مزونیدلینک .کرم هم انگار نه انگار

خط لبخندمو چند سال پیش ژل زدم طرف ناشی بود همه رو کبود کرد بعدش از اون موقع لک کمرنگ شده مخمه .دوجلس ...

عزیزم باید پیش بهترین دکتر بری دکتر فیلی شیراز خیلی خوبه میگم سرم ویتامین سی هم امتحان کن 

عزیزم باید پیش بهترین دکتر بری دکتر فیلی شیراز خیلی خوبه میگم سرم ویتامین سی هم امتحان کن 

اره دکتر سال اول رفتم گفت این میره نگران نباش سه سال شد نرفته .ویتامین سی هم ابجیم برام خریده اونم امتحان کنم