2777
2789

ما اگه قسمت بشه و بطلبه انشاالله میخایم بریم کربلا چندروز دیگه، مامانم حدودا دو هفته دیگه شایدم کمتر پریود بشه خودمم همینطور🥺 چیکار کنیم ک پریود نشیم چ اقدامی؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید میترسیم پریود بشیم نشه بریم واای

فک کنم باید قرص جلوگیری بخورین

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص ال دی بخورید وتا بسته کامل باید بخورید اگه  وستش قط کنید پریود میشید

از چ روزی ینی چندروز قبل از شروع پریودی باید بخوریم؟ چجوری بخوریم روزی چندتا تایمش چجوریه ممنون میشم جواب بدین🙏🏻

از چ روزی ینی چندروز قبل از شروع پریودی باید بخوریم؟ چجوری بخوریم روزی چندتا تایمش چجوریه ممنون میشم ...

از امشب شروع کنید بخورید. هر روز یه دونه بخورید وقتشو خودتون هرجور راحتین بخورید یا شب یا صب ازالان بخورید که جلوی پریود و بگیره تا بسته کامل هم ادامه بدید هرروز بخورید چون اگه دوروز یادت بره پریود میشی 

چقد مناسب و خوب هزینه هتل اینام گردن خودتونه 

این مبلغی ک گفتم صرفا جهت گذرنامه موقت هستش، هزینه های اونجا بسته ب خودتون، میگن خوراک و استراحت فراوونه و جای نگرانی نیست و رایگان، فقط میمونه هزینه های سواری ک اونجا ی مسیرایی و سوار میشید و هزینه داره اما دقیق نمیدونم فقط میدونم بالاست

تا بسته تموم بشه اگه زیاد اونجا بمونید بسته که تموم شد یه بسته دیگه استفاده کن تا هر وقت برگشتی قط ک ...

اشکالی نداره از فردا شب شروع کنیم؟ چون حدودا دوهفته دیگه پریود میشیم شایدم ده روز دیگه