2777
2789

من ۱۸ سالمه و افسردگی خیلی شدید دارم، تنها راه رفتن من از خونه یا دانشگاه شهر دیگس یا شوهر کردن که من نمیخوام شوهر کنممیخواستم امسال برم تهران که اونجا برم کار کنم و یکم اعتماد بنفس پیدا کنم شاید یکم حالم بهتر شد از گوشه گیریم کم شدکه حالا زیاد براش درس نخوندم و نشد...حالا رتبم بد نشده ولی به رشته های خوب تهران نمیخورهخودم نظرم رو اینه که امسال رو برم هر رشته ای تهران اوردم و یکم آزادانه زندگی کنم، برای خودم باشم، کار کنم و به برنامه هام برسمو سال بعد بشینم توپ درس بخونم و دوباره اهداف درسیم رو دنبال کنمبنظرتون دارم اشتباه میکنم؟!

تیکر کنکور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم از قبل کلی براش برنامه چیدم. میخوام اونجا برم کلاس ارایشگری و موسیقی 

کدوم شهری؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
بندر عباس

تهران اون چیزی که فکرمیکنی نیس خیلی از دخترای شهرستانهای دیگه دیدم اومدن اینجاپشیمون شدن

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
نمیدونم تو ذهن من خیلی بولد شده 

دیگه ما گفتیم خوددانی.اینجاشهربزرگ وشلوغیه ادمای جورواجورم زیادداره