2777
2789

دردی که تا دو روز بعد پریود و گاهی تا سه روز ادامه داره. حتی پاهام تا انگشت ها هم درد می‌کنه . قبلا اینطوری نبودم . 

بعضیا میگن با بیشتر شدن سن یا بعد ازدواج بهتر میشه درسته ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم حساب میکنم در ماه باید چقد مسکن بخورم. حالا در ماه یکی دو بار هم بخاطر سردرد مسکن بخورم .... 🤦 ...

مسکن براچیش خوبه؟ تهوعو باجی کم میکنی! من زعفرونه غلیظ خوردم دلمو چرب کردم کمپرس گذاشتم

[QUOTE=306754884]گرمیجات بخور.سردی نخور.شاید رحمت سرده[/QUOTEاار للتفاقا

اره اتفاقا فکر میکنم تبعم سرده امشب هم چند قاشق ماست و خیار خوردم . دارم از درد داغون میشم مسکن هم خوردم . باورم نمیشه حتی انگشتهای پیام پوست پام در می‌کنه 

منظورت اینه گرمی بخورم که بازشه پریودیم؟ تهوع کشتم. البته معذرت میخوام از استارتر هی پیام میزارم

این حلوا عالیه هم پریودتو باز میکنه هم تهوع و کم میکنه بخاطر گرم بودنش. کلا تهوع ام از سردی بدن و معده میاد

تهوعم داری؟ باچی خوبش میکنی من حس میکنم چون خوب نمیاد اینجور بهم زور میده

بخاطر یبوسته

گرمی بختر دمنوش درس کن خوب میشی

راه برو قدم بزن بزار دسشوییت بگیره

من ک درد باشه غذا نمیخورم ک زود تر دیشوییم بیاد تا میاد اروم میشم ولی حتما یسری میوه بزار جلو دستت بخور فشارت نیوفته الان لرزت از فشارته

یچیزی بخور ی نون پنیری چیزی نیم ساعته دسشوییت میاد