2777
2789

سلام.کسی هست؟خواستم ببینم اگه بار یکم سنگین بردارید تا مدتها دل درد دارید؟من مش مصنوعی ۳۰در ۳۰ تو شکمم دارم.هربار یچیزی در حد مثلا بچه بغل کنم یکم راه برم یا قابلمه برنجو بردارم چلوکش کنم دلم تا چند روز درد میگیره😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک ساله.ولی مش بزرگ بود یعنی جداره شکمم کامل برداشته شد.عمل من فتق نبود.شما تجربه دارید؟

متاسفانه تجربه ندارم گلم و اطرافم هم کسی ندیدم ولی عمل های دیگه دیدم، بنظرم تا چند سال مراعات کن گاهی دردهایی که بعد عمل وجود دارن تا چندین سال باقی می مونن و کم کم اوکی میشن، امیدوارم شما هم خیلی زود کامل خوب شی عزیزم

متاسفانه تجربه ندارم گلم و اطرافم هم کسی ندیدم ولی عمل های دیگه دیدم، بنظرم تا چند سال مراعات کن گاه ...

ممنون عزیزم زنده باشی.آخه درد که میگیره من همش میترسم مشکلم برگشته باشه.به این خاطر استرس دارم

انقدر سرش شلوغه که بدون معرفی از پزشک دیگه اصلا نمیبینه تازه همونم برا چندماه بعد نوبت میده.مجبورم ج ...

خب آخه باید به مریضاش خدمات پشتیبانی هم بده دیگه

حالا چنتا دکتر دیگه هم میتونی بری نظراتشونو بدونی

خب آخه باید به مریضاش خدمات پشتیبانی هم بده دیگه حالا چنتا دکتر دیگه هم میتونی بری نظراتشونو بدونی

نه اون دکتر که عملم کرد گفت دیگه کارت بامن تموم شده و کلا نیا.ولی این دکتری که یک ساله تحت نظرشم و درجریان بیماری و مشکلاتمه باید بهش بگم.تخصصش نیست ولی احتمالا اطلاع داشته باشه