2777
2789
دلیل جدایی چی بوده؟؟ بنظرمن یه زن تا کارد به استخونش نرسه جدانمیشه اونم با بچه دوساله وازدواج فامیل ...

از همون اول ک نامزد کردن میخواستن جداشن ....باهم تفاهم نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی 😑😭

یعنی بخاطر چزوندن زن اولش اومده باشه سراغ تو...

دختر خاله هم جری بشه بگه میخوام برگردم ....

اینم بخاطر بچه بینشون قبول کنه وبهم برگردن...

چیزیه که من تو همین نی نی سایت واینستا دیدم.

زن اول به محض ازدواج زن دوم اوارشده رو زندگیشون .

اگه بچه نداشتن قضیه فرق داشت.

چون راهنمایی خواستی فقط بهت تذکر دادم حواست رو این بعد قضیه هم باشه .احساساتی تصمیم نگیرید .گاهی حرف سر زبون مردا با اونی که توفکرشونه اززمین تا آسمون فرق داره.

حرف من فقط برای گوشزد حواستو بیشتر جمع کنی

شما خودت مجردی ؟ چرا حاضری بامرد مطلقه که بچه هم داره ازدواج کنی؟ 

اصلا تاپیکاش باهم نمیخونه 😐

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
چ نخونه ؟؟؟؟من خودم ی دوران نامزدی داشتم ک بهم خورد..  الان ک این اومده سمتم اوایلش خب عادی بو ...

نامزد نبودی عقد بودی تو یکماهم نمیشه جدا شد 😐

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
چرا قبل اینکه بره خواستگاری دخترخالت خواستگاری شما نیومد؟؟ چرا اول ایشون انتخاب کرد ؟

خب بهم گف ک من تو رو میخواستم ولی تو اصلا نگاهمم نمیکردی ...مامانمم متوجه شده بود گف دوستت نداره فلان بعد میرن اون یکی دختر خاله م میگیرن