مشنگم مدیر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 عنوان شما دارید کسیو تو زندگی ک خیلی اذیتتون کنه حالا هرکی.. | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 27 پست باعث روز های بدتون بودههر وخ میبینیدش دست و پاهاتون شل شه و استرس شدید و نیس قلب بگیرید از ترسش باعث شده ک آبروت بره و همچنین نزاره راحت زندگی کنی اگ چنین کسیو داری تو زندگی و الان اون ب شدت افسرده باشه ولی هنوزم اذیتت میکنه براش کاری میکنی؟؟؟و اون یکی از نزدیکترینات باشه مثلا برادرت 1402/05/30 | 23:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 بابام بود وقتی زنگ درو میزد انگار جلاد اومده بود خونه هممون لال میشدیم عشقش میکشید جواب سلام میداد ... اگ پدرت الان بود و مشکل عصبی داشت و افسرده بودبراش کاری میکردی؟
خیال_عاشقی عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 2432 ول کن هیچی از ارامشت مهمتر نیست قرار نیست بخاطر نسبت خونی بودن ارامشمون زندگیمون ایندمون اجازه بدیم بدست نزدیکان خراب بشه هروقت دلت براش سوخختبه یادت بیار که تو حقت بود عذاب بکشی؟حقت بود ابروتو ببره؟مگه برادرت نبود چرا عیب وخطای خواهرش و نپوشوند حالا دنبال چی کمک به این آدم ول کن سرحال بشه بازم میاد سراغت
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 عذاب وجدان واسه وقتیه که آزاری بهش رسوندی اینترنت هست،مشاور هست، اگه بخواد خودش میره دنبال درمان اف ... میدونی برادرم بخاطر مشکل عصاب ب شدت منو اذیت کرده و همچنین مواد مصرف میکنه هرجا منو ببینه آزار بهم میرسونه با اینک ازش بزرگترم ۶ سال ولی هر وخ میبینمش قلبم ب تپش میوفته از ترس و ناخداگاه عصبی میشمحالا افسردگی شدید گرفته ک همه میگن مقصر منم باید کوتاه بیام و ...
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 ول کن هیچی از ارامشت مهمتر نیست قرار نیست بخاطر نسبت خونی بودن ارامشمون زندگیمون ایندمون اجازه بدیم ... میدونی بقیه ک جای من نیستن مدام بهم میگن کوتاه بیا تقصیر توئه هرچی میگ کوش کن (از من ۶ سال کوچیکه)با خودم میگم نکنه ی اتفاقی براش بیوفته و بعد پشیمون شم
کینگ_سیب_زمینی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4053 اگ پدرت الان بود و مشکل عصبی داشت و افسرده بودبراش کاری میکردی؟ نمیدونم شاید.. اخه سنم رفته بالاتر دلرحمتر شدم :-\
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 خواهر و برادری این حرفا رو نداره، مث سگ همو میزنید دو دقه بعد انگار نه انگار دعوا کردید باهم رفتیم ... خواهر برادری داریم تا خواهر برادر برادر من اگ ی وقتی باهم تنها باشیم آنقدری نفرت داره میخاد متو با چاقو بزنه
anahita_immortal عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 248 میدونی برادرم بخاطر مشکل عصاب ب شدت منو اذیت کرده و همچنین مواد مصرف میکنه هرجا منو ببینه آزار بهم م ... اوه، خب متاسفانه آدمایی که اعتیاد دارن خیلی عصبیناگه بخواد ترک کنه، اونجا میتونی راهنمایش کنی، مثلا تشویقش کنی، بعدشم بره کلاسهایnba همچین چیزی، شنیدم خیلی براشون خوبهمقصر تو نیستی عزیزم، ولی خب اونم دست خودش نیستعلاقه ای به ترک داره؟چی مصرف میکنه؟
anahita_immortal عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 248 خواهر برادری داریم تا خواهر برادر برادر من اگ ی وقتی باهم تنها باشیم آنقدری نفرت داره میخاد م ... داداش منم خیلی ازم نفرت داره، نمیدونم چرا
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 اوه، خب متاسفانه آدمایی که اعتیاد دارن خیلی عصبین اگه بخواد ترک کنه، اونجا میتونی راهنمایش کنی، مثل ... جدیدا ترک کرده ولی مشروب میخوره قبلا ها همه چی میکشید از من خوشش نمیاد ک بخاد کمکی ازم دریافت کنه
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 داداش منم خیلی ازم نفرت داره، نمیدونم چرا دقیقا منم نمیدونم البته یچی حدس میزنم ک نمیشه بگم ولی اون مال خلی وقت پیشخ
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 یا اگه کسی رابطش باهاش خوبه به اون بگو بهش بگه ببین ب خودش هم لجه قبلا ی کاری کرده عذاب وجدان گرفته وبی بازم اون کار رو ادامه میده
حقوقدانشاد عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 968 اگ افسردگی شدید و بیماری عصبی شدید داشته باشه براش کاری میکنی قطعا انجام میدم چون میتونم با ارامش بیشتری زندگی کنم