2777
2789

من بیست سالمه قرار بود مهر امسال برم دانشگاه ازاد ثبت نام کنم الان نامزدم میگه ن این کار علاف کردن وقت خودته دانشگاه ازاد وقت تلف کردنه اخرش درسته مدرک داری ولی الکی هبچ سوادی هم ندارن... ولی به جاش برو زبان انگلیسی تا اخرش پشتتم تا اخرش برو حالا موندم چیکار کنم اینده بچم واسم مهم بود دوس داشتم سطح سوادم بره بالا تر ولی نامزدم میگه دانشگاه ازاد اصلا سوادتو بالا نمیبره 

اگر درس بخونی و نمره خوب بیاری میبره 

ولی پیشنهاد نامزدت هم بد نییس..

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

میتونی دانشگاه ازاد مجازی بری همون مدرک و بهت میدن اعتبارم داره خیلی داره ازش استقبال میشه و کلاساش تو گوشی و شب هست بعد زبانم یاد بگیر . تازه رشتتم میتونی زبان بزنی

پایان شب سیه سپید است 🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من عکاس از محصولات مختلف هستم

اگر انلاین شاپ دارین ولی فروش ندارین میتونه بخاطر عکاسی باشه ‌.

عکاسی خوب از محصول شما باعث بالاتر نشون دادن ارزش اون محصول میشه

میتونین عکاسی از محصولات خودتونو به من بسپارین🌹🌹