2777
2789
عنوان

ی ضدآفتاب باحال خریدم😁

49642 بازدید | 52 پست

وقتایی ک ی چیز خوب میخرم خر ذوق میشم چون اکثرا ازخریدام رضایت ندارم وهمیشه پشیمونم😐

ضدآفتاب ام کیو صورتی spF۵۰. من پوستم چربه این انقدر خوب ولطیفه اصلابرق نمیندازه سنگین نیست رنگش صورتی ملایم پوستو خیلی خوشگل میکنه خیلی باحاله🤣🤣 ۳۹۰ خریدم

ولی رژ شون خریدم ک اینم عالیه اما حواسم نبود الان دیدم تاریخ نداره یعنی کلا ۳ماه ازتاریخش مونده ببرم عوض میکنه از داروخانه گرفتم؟؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم انقد بزنش ک تو سه ماه مصرفتو کرده باشی😂 من باشم نمیرم برا تعویض ( والا پولدار هم نیستم )

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
بنظرم انقد بزنش ک تو سه ماه مصرفتو کرده باشی😂 من باشم نمیرم برا تعویض ( والا پولدار هم نیستم )

نه بابا حداقل ۶ ماه میمونه چون قبلیه گرفتم ۶ماه شده هنوز تموم نشده ۲۵۰ پولش دادم چرا نبرم تعویض؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥