2777
2789
عنوان

چرا بهم پیام نمیده

446 بازدید | 17 پست

من خودم دخترم تو دانشگاه یه دختر خیلی پر انرژی و خون گرم اینا بود به دل میشست از شخصیتش خوشم اومد رفتم ازش آیدی گرفتم و گفتم دوست شیم اخه واحدامون فرق میکرد بعد اونم گفت باشه با افتخار فلان من چندبار تا به حال پیام دادم همه چی خیلی خوب بود ولی نمیدونم چرا اون اصلا پیام نمیده به نظرتون من باز پیام بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرش با دوستای دیگه گرمه اگه اون واسه تو تنها دوستته فعلا تو پیا بده تا صمیمی تر شید یا اینکه یه دوست دیگه پیدا کنی.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
نه چی بگی

همیشع حالشو میپرسم تا به حال خیلی من پیام دادم ولی اون حتی یه بارم حالمو نپرسیده پیام نداده ولی خب اخه چرا وقتی من پیام میدم خوب حرف میزنه گیج شدم

یه حسی بهم میگه اون دختری که بنظر میاد نیست، وارد جزئیات نمیشم

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
سرش با دوستای دیگه گرمه اگه اون واسه تو تنها دوستته فعلا تو پیا بده تا صمیمی تر شید یا اینکه یه دوست ...

اخه من تا به حال کلی پیام دادم ولی اون تا به حال اصلا پیام نداده یه جوری حس میکنم🥲

همیشع حالشو میپرسم تا به حال خیلی من پیام دادم ولی اون حتی یه بارم حالمو نپرسیده پیام نداده ولی خب ا ...

دوس پسرت ک نیس برات مهم باشه خوشت میاد باهاش حرف بزن 

فارغ التحصیل هاگوارتز

دوس پسرت ک نیس برات مهم باشه خوشت میاد باهاش حرف بزن 

اخه حتی اگه دوست پسرم نباشه ادم حس مزاحم بودن میکنه چون واحدامون جداست زیاد حرفی واسه گفتن نداریم هی میگم حالت چطوری گفتم حالتو بپرسم میگم خب یه بارم الان اون حالمو میپرسه ولی نه🥲

اخه من تا به حال کلی پیام دادم ولی اون تا به حال اصلا پیام نداده یه جوری حس میکنم🥲

دانشگاه میری؟ دوست دیگه پیدا کن همکلاسی باشین حس بهتریه باهم واحد بردارین ووو

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.