2777
2789
عنوان

راهکار برای خوشمزه شدن غذا ها

403 بازدید | 26 پست

سلام 

بیاید دور هم از تجربیاتمون بگیم تا هم یاد بگیریم هم یاد بدیم ، 

هرکی سوال داره مثلا فلان غذا چیکار کنم خوشمزه بشه بپرسه همگی بهش راهکار بدیم .

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا استعداد ندارم دیروز اومدم ماکارونی بپزم گفتم با رب ،گوجه ام بریزم تو سسش خوشمزه تر بشه شاید ،خمیر شد مزشم بد شد😵‍💫

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

خانمای عزیز برنج و مرغ ی روش جدید با مواد جدید بگید من خودم مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه ای و هویچ تفت میدم بعد رب و ادویه و اب این چیزا و مرغ سیاه ک با رب انار

دوس دارم ی طعم ی جور دیگ درست کنم اگ کسی بلده بگه 

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

اول این که برای غذا وقت بذارید

حتما میز مرتب و شیک بچینید

من حتی برای یک غذای ساده مثل کوکو سبزی سعی میکنم با سالاد و ماست و نوشیدنی و ژله به سفره رنگ بدم

ادویه مناسب هر غذا رو بشناسید

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من قیمه هام طعمش شبیه آبگوشت میشن... نمیدونم علتش چیه... لپه ها رو جدا میپزم و آبش رو میگیرم، رب هم ...

چوب دارچین اضاف کن طعمش خوب میشه

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
من قیمه هام طعمش شبیه آبگوشت میشن... نمیدونم علتش چیه... لپه ها رو جدا میپزم و آبش رو میگیرم، رب هم ...

برای خوش طعم شدن قیمه

دارچین زعفرون هل گلاب

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

عزیزم بهش چوب دارچین اضافه کن معجزه میکنه ، حتما لیمو عمانی بریز ، زعفرون معرکه میکنه قیمه و مرغ رو 

اگرم آخر پخت که خاموشش کردی یه قاشق سر خالی گلاب اضافه کنی مزه قیمه نذری میده 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
من تو سوپ و مرغ آخرش یخورده عصاره مرغ میریزم طعمش عین بیرونی ها میشه،،،توی قیمه آخرش ی ذره گلاب طعم ...

این عصاره ها مواد شیمیایی و نگه دارنده دارن من دلم نمیاد بریزم همش میگم مدیونشون نشم🤦🏻‍♀️

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

فقط یادت باشه چوب دارچین بریزی چون خود دارچین قیمه رو تیره میکنه و خیلی بوش واضح میشه ، اما روی لوبیا پلو بریزی بد نمیشه 

کلا از من نصیحت تو اکثر غذا ها چوب دارچین بنداز 

من تو سوپ و مرغ آخرش یخورده عصاره مرغ میریزم طعمش عین بیرونی ها میشه،،،توی قیمه آخرش ی ذره گلاب طعم ...

دقیقا گلاب موافقم 😍