2777
2789
عنوان

ازخونه زدم بیرون

236 بازدید | 14 پست

دیگه نمتونم تحمل کنم صبرم لبریز شده🥺همه چی برم غیر قابل تحمل شده😔 رفتم پارک شوهرم امده اونجا گفتم عع فلان چیز رو گفتم گرفتی.؟ دادمیزنه مگه من پول میرینم هی میگی بخر بخر😔 ناگفته نماند پول داره.من طلاهامو فروختم(تومجردی گرفته بودم) خونه رهن کردم توفشار نیفته

سه ماهه داداشم فوت کرده زیر فشار روحی عصبی زجرمیکشم😭همه بفکر خودشونن 

دوست دارم کلا نباشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کردی از اول زندگی وقتی خودتم میگی پول داره ولی خرج نمیکنه .برداشتی طلاهاتو فروختی که بری باهاش زندگی کنی..پروشده.خدا بیامرزه برادرتو بله وقتی یکی از نزدیکان یه زن فوت میکنه،منتظره یکی درکش کنه فقدان نزدیک تا یک سال میرسه بعضی وقتا بعضی از مردا طاقت ندارن این میشه نه درکی نه احساسی ،خودت عزیزم باید خودتو از این فقدان رها کنی مردی کنارته که هنوز درک کردن یه زن یاد نگرفته از خونواده.

اشتباه کردی از اول زندگی وقتی خودتم میگی پول داره ولی خرج نمیکنه .برداشتی طلاهاتو فروختی که بری باها ...

سخته تا میام یکمی حالم خوب بشه دوباره یادم میاد.فک میکنم چه زجری میکشید که آخرش دست به این کار زد چرا خودش رو..😭

سخته تا میام یکمی حالم خوب بشه دوباره یادم میاد.فک میکنم چه زجری میکشید که آخرش دست به این کار زد چر ...

عزیزکم 💔غصه نخور به این فکر کن سرنوشتش این بوده.اینطوری میتونی خودتو با شرایط وفق بدی.