عشقمدخترانم مدیر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 4224 عنوان وسایل پیش ۱ | مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 27 پست سلام مادرهای عزیز.میخوام دخترمو بنویسم پیش ۱ خواستم ببینم وسایل مورد نیازش در حد پیش ۲هست؟؟اونا خخخیلی زیادن و اگه قرار باش ۲هم باز همینرو ببره فرقشون چیه پیش ها؟ 1402/05/30 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
74mahbubeh عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 36065 دختر منم امسال پیش میره اما فعلا چیزی نگفتن بگیر میشه بگی چه چیزیایی باید بگیریم پاستلرنگ انگشتیابرنگمداد رنگیگواشقیچی/کاغذرنگی/مقوا رنگی/نمد/فوم/گل سفالدفتر نقاشی/دفتر شطرنجیبرگه a4/کلربوک/وسایل کاردستی مثل چشم متحرک خلال دندون پارچه رنگی چوب بستنی کاموا و….کاور لباسخمیر سطلیچیزای ریز زیاد گفتن فراموش کردم😅 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند…. پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
صدسالتنهایییییی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 10251 خانما شماها ک بچه هاتون پاییز تابستون میرن مهد با سرماخوردگی درگیر میشن؟
عشقمدخترانم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 4224 پاستل رنگ انگشتی ابرنگ مداد رنگی گواش قیچی/کاغذرنگی/مقوا رنگی/نمد/فوم/گل سفال دفتر نقاشی/دفتر ... اوه
پاستیل۰۰ عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 14893 دختر منم سال گذشته رفت پیش ۱ خمیربازی رنگ انگشتی کاغذرنگی دفترنقاشی مداد رنگی چسب ماتیکی گفت ... خوبه دیگه اخه گفتن لیست بلند بالا فکر کردم چهار پنج میلیون باید هزینه کنیم من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱
عشقمدخترانم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 4224 خانما شماها ک بچه هاتون پاییز تابستون میرن مهد با سرماخوردگی درگیر میشن؟ هست بحرحال .مثل مدرسه یکی میگیره پخش میشه
پاستیل۰۰ عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 14893 پاستل رنگ انگشتی ابرنگ مداد رنگی گواش قیچی/کاغذرنگی/مقوا رنگی/نمد/فوم/گل سفال دفتر نقاشی/دفتر ... میشه تقریبا بگی چقدر میشه هزینشون اولین بچمه کاملا بی تجربه ام من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱
ماهدانا عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 2296 خانما شماها ک بچه هاتون پاییز تابستون میرن مهد با سرماخوردگی درگیر میشن؟ عزیزم من مربی پیش هستم وقتی ویروس بیاد ناخواداگاه اکثر بچه ها درگیر میشن نه صرفا داخل کلاس توپارک و شهر بازی و مراکز خرید مهم این هست که مربی تا علائم سرماخوردگی رو تو بچه ای دید اجازه ورود به کلاس نده تا کاملا خوب بشه .
74mahbubeh عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 36065 میشه تقریبا بگی چقدر میشه هزینشون اولین بچمه کاملا بی تجربه ام وسایلایی که گفته بودن شد دو تومنمن ظرف غذا/لیوان نی دار/قمقمه/کوله پشتیپارسال خریده بودم براش گفتم یهو فشار نیاد😅 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند…. پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
پاستیل۰۰ عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 14893 وسایلایی که گفته بودن شد دو تومن من ظرف غذا/لیوان نی دار/قمقمه/کوله پشتی پارسال خریده بودم براش ... مرسی اره دیگه کوله کفش چتر لیوان هر روز میوه خوراکی .... من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱
74mahbubeh عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 36065 مرسی اره دیگه کوله کفش چتر لیوان هر روز میوه خوراکی .... اره دیگه این چیزا رو هم داره پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند…. پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
عشقمدخترانم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 4224 خانما شماها ک بچه هاتون پاییز تابستون میرن مهد با سرماخوردگی درگیر میشن؟ هست بحرحال .مثل مدرسه یکی میگیره پخش میشه
صدسالتنهایییییی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 10251 خوبه دیگه اخه گفتن لیست بلند بالا فکر کردم چهار پنج میلیون باید هزینه کنیم بستگی داره خب ما الان ی شهرستان کوچیکیم شاید برا هرکسی بر اساس بودجه و امکانات وسیله بخوان
صدسالتنهایییییی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 10251 عزیزم من مربی پیش هستم وقتی ویروس بیاد ناخواداگاه اکثر بچه ها درگیر میشن نه صرفا ... اره درسته متاسفانه سال پیش دخترم هر ماه مریض بود و ازون بچه هاس ک لب ب شربت سرماخوردگب هم نمیزنه موندم سال جدید چکار کنم