2777
2789

من چهار ساله دارم و گوش شیطون کر تا الان باهاش مشکل حادی نداشتم به هر صورت ماشین ایرانی اونم از سایپا توقع آنچنانی نمیشه داشت اما از پراید و کوییک که دوستام داشتن بهتر بوده اما اگر در توان داری بذاری روش و ۲۰۶ بخری اینکارو بکن

تیبا و ساینا و کوییک مث هم هستن

من ساینا اس دارم

با هر ماشینی از دست انداز بد ردشی ترک میخوره شاسیت

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بدونم چه ویژگی مشترکی با مادارهچطور بود زندگیشونتغذیه رعایت نمیکردن؟درگیری و استرسشون بالابود ...

مادرش شاغله.  تو فامیلشون ارثی هست . پدر مادرش هم با سرطان فوت کرد . دکترا دلیل خاصی نگفتن . ولی این بچه از زیر یکسالگی مبتلا شده بوده

مادرش شاغله. تو فامیلشون ارثی هست . پدر مادرش هم با سرطان فوت کرد . دکترا دلیل خاصی نگفتن . ولی این ...

به ما نگفتن از کی مبتلا بوده!

مگه چنین چیزی مشخصه که از کی مبتلا شدن؟

چطور میشه فهمید

فقط میخوام بدونم غیر از ارث

شرایط پر استرسی داشت بچه یا اروم بود محیط؟

غذاهاش تنقلات بود یا سالم،؟

به ما نگفتن از کی مبتلا بوده!مگه چنین چیزی مشخصه که از کی مبتلا شدن؟چطور میشه فهمیدفقط میخوام بدونم ...

بچه دو سالشه . از یکسالگی متوجه شدن . چون از قبل یه سری علایم داشته و اینا فکر نمی کردن سرطان باشه بعدا فهمیدن . چون مادرش شاغل بود از ۹ ماهگی مهد گذاشته بودن ولی یکی دو ماه بیشتر نرفت . زندگیشون پر استرس هست ولی  تغذیه ی بچه سالم بود . 

بچه دو سالشه . از یکسالگی متوجه شدن . چون از قبل یه سری علایم داشته و اینا فکر نمی کردن سرطان باشه ب ...

دقیقا عزیز دلیلش استرسه نه ارث..

چیزی که برای ماهم اتفاق افتاد

خدا همه ی بچه ها بی گناه و معصوم به حق حضرت ام البنین از شر مریضی نجات و شفای عاجل بده..

دقیقا عزیز دلیلش استرسه نه ارث..چیزی که برای ماهم اتفاق افتادخدا همه ی بچه ها بی گناه و معصوم به حق ...

الهی آمین . از خدا میخام خدا بچه ی شما رو هم سلامتی بده به حق علی اصغر

سلام عزیزم منم توی هفته های اول بارداری یک هفته فولیک اسید ۵ خوردم خیلی نگرانم تورو خدا بچه اتون سا ...

بله سالمه عزیزم . هیچ مشکلی هم نداره. زیر یکسال شروع به حرف زدن کرد . نگران نباش