2777
2789
عنوان

غلط کردم شوهرمو بخشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت قابل بخشش نیس زندگی که توش خیانت بره باید آتیش زد چون موندن تو اون زندکی یعنی توهین به شعور وه ...

الان اکثر زندگی ها خیانت داره توش

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
دیگه برای بار سوم مقصر شوهرت نیست مقصر تویی که هنوزتو اون خونه ای

دوتا بچه دارم..نمیدونی شبی خاستم برم پسر شش سالم چقدر حالش داغون بود و گریه میکرد

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
منم یه زن تو خونه گرفتم ولی همونروز بخشیدم 

دیگ آدم سابق نمیشی  دیگ دلت اون دل نمیشه 

چ زجری کشیدی خدا ازش نگذره 

بازم مردی ک میره بیرون غلطاش میکنه شرف داره به اون میاره خونه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

منم یه زن تو خونه گرفتم ولی همونروز بخشیدم 

زنه چیکار کردی؟

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
میگ خرج نکن برا زنت

عجب بهش میگفتی لابد بره برا زنهایی که رابطه داشته خرج کنه خدا لعنت کنه همچین خانواده هایی که باعث بدبختی یکی دیگه میشن.. اگر من حای شما بودم فقط طلاق برای بار سوم هیچ بخششی نبآید کرد شما در حق خودت زندگیت  شخصیتت خیانت کردی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
الان اکثر زندگی ها خیانت داره توش

مثل این میمونه که بگی الان اکثرا همه لباشونو ژل زدن دلیل میشه منم بزنم زندگی که آدم میدونه طرف خائن وباهاش دقیقا خیانت به خودش کرده واقعا هیچی بدتر از این نبس،که یه زن با یه مرد خائن بمونه چون بگه اشکال نداره الان همه مردا خیانت میکنن 

بزرگترین دلیل موندن تو اینجور زندگی اینه که توانایی و حمایت مالی نداریم کاش مستقل بودیم کاش یه روز بیاد وابسته نباشیم کمتر بخاطر عشق حاضرند ادامه بدن افسوس که این مردا نمیفهمن خیانت و یکی دیگه میکنه وارامش از یکی که این وسط هیچ گناهی نداره گرفته میشه